Виробник:

Дриль-міксер Rebir ЕМ-1200E

Артикул: 62687
5 535 грн
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

REBIR EМ-1200Е виробляється з високоякісних матеріалів, які стійкі до зношування та корозії, завдяки чому він абсолютно невимогливий до умов експлуатації. Вбудований вентилятор та додаткові отвори у корпусі відповідають за примусове охолодження двигуна, зберігаючи його температуру в межах норми. Правильне розподілення передачі дозволяє замішувати до 65 літрів розчину. Ергономічний корпус також стоїть особливої ​​уваги, його спеціальна конструкція дає можливість рукам оператора перебувати в більш природному положенні, що значно знижує втому. Розташування елементів, що управляють, продумано, так що перемикання режимів відбувається в один дотик.Подвійна ізоляція запобігає поразці оператора електричним струмом.

Галузь застосування:
Міксер REBIR EМ-1200Е застосовується під час виконання будівельно-ремонтних робіт, його часто можна зустріти на будмайданчиках, майстернях чи домашніх наборах інструментів. Основним призначенням є заміс будівельних сумішей, незалежно від їхньої в'язкості та тривалості роботи.

Особливості та можливості:
Невелика вага та габарити;
Висока потужність та продуктивність;
Невимогливість до умов експлуатації;
Спеціальна конструкція ручок;
Прогумоване покриття рукоятей;
Можливість стаціонарної установки

Технічні характеристики
Номінальна потужність 1200 Вт
Напруга 220 В
Частота 50 Гц
Число оборотів 550 об/хв
Тип патрона різьбовий
Посадковий отвір M14
Кількість швидкостей 1
Вага 3.5 кг
Країна виробник Латвія

Переглянуті товари