Виробник:

Газонокосарка акумуляторна Sturm CL4437

Артикул: 42609
11 138 грн
11 724 грн
Немає в наявності
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Акумуляторна газонокосарка Sturm CL4437 - Простий в управлінні та обслуговуванні акумуляторний агрегат, екологічний і зручний в експлуатації. Призначений для скошування трави, догляду за газонами, декоративними лужками площею до 800 кв. м (без заряджання акумуляторної батареї). Швидкість обертання ножа в режимі холостого ходу – 3800 обертів за хвилину. Встановлена ​​на газонокосарці Sturm CL4437 акумуляторна батарея Li-ion типу (ємність 4,4 А/год, робоча напруга 36 В) забезпечує 25-30 хвилин роботи на одній зарядці, при цьому, на відміну від моделей з бензиновими двигунами, немає токсичних вихлопів і не треба контролювати положення шнура живлення, як при роботі з мережевими моделями. Висота скошування регулюється легко за допомогою центрального важеля. 5 ступенів регулювання - 25, 35, 45, 60 і 75 мм. час підзарядки акумуляторної батареї 3-5 годин. На газонокосарці Sturm CL4437 встановлений пластиковий травозбірник об'ємом 40 лщо забезпечує акуратний вигляд ділянки після скошування. Корпус виготовлений з міцного, легкого пластику. Широкі колеса не ушкоджують газон.

Галузь застосування:
Цей апарат призначений для якісного догляду за газоном. Застосовується для стрижки трави на присадибній ділянці, дачі чи території міських установ.

Особливості та можливості:
Автономність;
Працює на літій-іонному акумуляторі;
5-ти ступінчасте регулювання висоти косіння;
Ємний травозбірник;
Низький рівень шуму;
Відсутність шкідливих вихлопів.

Технічні характеристики
Ширина захвату 37 см
Висота стрижки 25/35/45/60/75 мм
Місткість травозбірника 40 л
Щаблі висоти стрижки 5
Вага 17.1 кг
Гарантія 12 міс

КОМПЛЕКТАЦІЯ
Травозбірник (з 2-х частин), акумулятор, зарядний пристрій.

Переглянуті товари