Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Варильна поверхня з витяжкою Franke FSM 7081R HI (340.0705.338)

Артикул: 93450
79 758 грн
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Незалежна склокерамічна індукційна варильна поверхня Franke Smart 2Gether FSM 7081R HI (340.0705.338) чорне скло з чотирма зонами нагрівання, вбудованою витяжкою та сенсорним керуванням.
Flexi зони дають вам повну свободу в приготуванні різноманітних страв. Ви можете використовувати посуд круглої, овальної чи прямокутної форми, наприклад тепан-які, гриль планча чи гусятниці. Якщо потрібно швидко нагріти посуд чи закип'ятити воду, активуйте режим Booster. Зона нагріву увімкнеться на максимально можливу потужність і вимкнеться автоматично через необхідний проміжок часу.
Розтопити шоколад чи розморозити продукти дуже просто. Оберіть автоматичну програму і не турбуйтесь про рівень потужності, розумна автоматика все зробить за вас. Спеціальний сенсор визначить наявність і сумісність посуду і не дозволить увімкнутись зоні нагріву, якщо вона порожня або використаний несумісний посуд. Ви можете встановити час приготування для кожної зони нагріву окремо і не хвилюватись про час.
Якщо ви використовуєте овальний чи прямокутний посуд, активуйте функцію Bridge і дві сусідні зони об'єднаються в одну велику. Це дає можливість мати однаковий рівень потужності і встановити інші функції на всій розширеній зоні.
Функція блокування панелі управління дозволяє уникнути випадкового увімкнення плити дітьми чи навіть домашніми тваринами. Безпека на першому місці. Якщо ви випадково забули вимкнути плиту, система безпеки вимкне її в разі перегріву або через певний проміжок часу.
Power Limitation дозволяє обмежити споживання електроенергії варильною поверхнею і встановити її в місці, де немає потужної електропроводки. Якщо потрібно відійти від плити або зупинити на кілька хвилин приготування на всіх зонах - скористайтесь функцією пауза. Вона призупинить всі функції плити до 10 хвилин або поки ви не відновите все самостійно.
Не потрібно думати вмикати витяжку чи ні, адже автоматика активує її як тільки ви почнете готувати. В залежності від потужності зон нагріву витяжка вмикатиметься на відповідну швидкість гарантуючи максимальний комфорт і ефективність. Ви маєте до 10 швидкостей роботи витяжки, що дозволяє обрати максимально ефективний і комфортний режим. В режимі Booster витяжка переходить в інтенсивний режим роботи на час до 5 хвилин. Цей режим потрібен якщо утворюється багато пари, наприклад під час смаження. Коли настане необхідність почистити фільтри прилад сповістить вас про це. На панелі загориться відповідний індикатор. Вугільний фільтр позбавляє запахів, які утворюються під час готування. Такий фільтр можна мити в посудомийній машині і після цього його можна використовувати повторно. Ресурс такого фільтру складає близько 30 місяців. Алюмінієвий антижировий фільтр очищає повітря від жиру і запобігає осіданню жиру на меблях. Його можна мити в посудомийній машині або вручну засобами для миття посуду.
Витяжка, інтегрована в варильну поверхню ефективно втягує пару безпосередньо в місці її утворення і не дає розповсюджуватись по кухні. Це забезпечує економію простору та ефективність роботи. Витяжка призначена для роботи в режимі рециркуляції. В цьому режимі повітря проходить антижировий фільтр і фільтр від запахів і очищене повертається в кухню. Такий режим простіший з точки зору монтажу а також не впливає на мікроклімат кухні. Пролита рідина не є проблемою, оскільки мотор витяжки має захист від води. Спеціальна ємкість дозволяє збирати пролиту рідину і потім виливати її. Фільтри від запахів легко знімаються через центральний отвір. Для цього достатньо зняти решітку та жировий фільтр. Інтуїтивно зрозуміла конструкція робить догляд за фільтром простим та швидким.

Потужність та діаметр конфорок:
Ліва дальня конфорка: 2,1 / 3,0 кВт / 21х19 см
Ліва ближня конфорка: 2,1 / 3,0 кВт / 21х19 см
Права дальня конфорка: 2,1 / 3,0 кВт / 21х19 см
Права ближня конфорка: 2,1 / 3,0 кВт / 21х19 см

Характеристики витяжки:
Режими роботи: рециркуляція
9 швидкостей вентилятора + інтенсивний
Потужність витяжки (PowerBoost / 9 швидкість): 500 м³/г
Затримка відключення
Індикація забруднення фільтрів
Енергетичний клас A +
Макс. рівень шуму 73 Дб
Вугільний фільтр в комплекті

Додаткові функції:
Розпізнавання наявності посуду
Автоматичні програми
Функція Гриль

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Дизайн: модерн
Тип: комбінована з витяжкою
Тип нагрівальних елементів: індукційні
Кількість конфорок: 4
Максимальна потужність: 7,4 кВт
Матеріал поверхні: склокераміка
Оформлення країв: без рамки
Тип вбудовування: зверху/врівень
Особливості конфорок: 2 зони об'єднання конфорок
Тип керування: тонкий сенсор-слайдер
Розташування панелі керування: фронтальне
Дисплей: є
Таймер: є
Звуковий сигнал: є
Функція паузи Stop&Go: є
Функція Booster: є
Індикація залишкового тепла: є
Захист від дітей: є
Блокування керування: є
Захисне відключення: є
Автоматичне керування роботою витяжки: є

ГАБАРИТИ, ВАГА, КОЛІР
Розміри ніші для вбудовування (ШхГ): 70,2х49 см
Габарити (ВхШхГ): 23х70х52 см
Вага: дані відсутні
Колір: чорний
Країна виробник: Італія
Гарантія: 24 місяця офіційної гарантії від виробника