Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Вбудований холодильник CANDY CBT 3518 FW (17581)

Артикул: 92971
22 999 грн
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Представляємо вам вбудований холодильник Candy CBT 3518FW - ваш незамінний помічник у зберіганні продуктів! З його загальним корисним об'ємом у 250 літрів, цей холодильник забезпечує достатньо місця для всіх ваших потреб у зберіганні.

Прекрасне поєднання функціональності та енергоефективності! Холодильник класу енергоспоживання A+ дає змогу вам заощадити на електроенергії, не обмежуючи водночас можливості задовольнити ваші холодильні потреби.

Система охолодження No Frost в холодильній і морозильній камерах гарантує рівномірний розподіл холоду і відсутність утворення льоду - забудьте про розморожування!

Роздільне регулювання температури в двох камерах дає змогу створити оптимальні умови для зберігання різних продуктів. Електронне управління забезпечує легкість налаштування параметрів холодильника.

З холодильним боксом свіжості та нульовою камерою, ви завжди зможете підтримувати оптимальні умови для зберігання свіжих продуктів і делікатесів. Прозорі полиці із загартованого скла дають змогу легко організувати простір і контролювати запаси.

Функції ''Швидке охолодження'', ''Швидке заморожування'' і режим відпустки роблять ваше життя ще зручнішим. Сигналізація відкритих дверей гарантує, що ви ніколи не забудете закрити холодильник.

Дизайн також не залишився поза увагою - приховані горизонтальні ручки та можливість переважування дверей дають змогу інтегрувати холодильник гармонійно в будь-який інтер'єр.

З потужністю заморожування 3,5 кг/добу і регульованими полицями, морозильне відділення надає вам можливість зберігати продукти на ваш розсуд.

Компактні габарити (ширина 54 см, висота 177,4 см, глибина 54,5 см) дають змогу оптимально використовувати простір. Рівень шуму всього 40 дБ, що робить цей холодильник практично безшумним.

Основні
Виробник Candy
Клас енергоспоживання A+
Категорія товарів Холодильник
Тип холодильника Двокамерний
Тип встановлення Вбудований
Тип керування сенсорне
Висота 161-180 см
Глибина до 55 см
Функції авторозморожування, швидка заморозка, швидке охолодження
Ширина 50-55 см

Корпус
Вага 55
Габарити (ВхШхГ) 177 x 54 x 54.5 см
Колір Білий

Характеристики
Об'єм морозильної камери 60 л
Обсяг холодильної камери 190 л
Продуктивність заморожування на добу 4,5 кг
Рівень шуму 40 дБ
Розташування морозильної камери Нижнє
Система розморожування No Frost

Додатково
Гарантія 36 місяців від виробника
Країна-виробник Китай

Просмотренные товары