Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Насадка коса AL-KO ВCA 4030 Energy Flex (113615)

Артикул: 92339
3 015 грн
3 349 грн
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Насадка BCA 4030 перетворить базовий пристрій MT 40 газонний тример або у мотокосу
Якщо у вас є базовий пристрій AL-KO Multitool MT 40, за допомогою насадки BCA 4030 ви можете просто трансформувати його в акумуляторний газонний тример або в мотокосу. Завдяки системі швидкої зміни насадки без додаткового інструменту насадка встановлюється майже миттєво.

Для заміни тримерної головки з ріжучою ліскою, яка необхідна для точної підрізки біля краю газону, в кутах, навколо дерев і т.д., на головку з міцними ріжучими ножами для викошування густої лугової трави, вам не потрібно ніяких інструментів, а заміну можна провести за кілька хвилин.

З цією легкою насадкою, майже не схильною до вібрації, Ви зможете підрізати або косити траву, як з справжнісінькою мотокосою. Завдяки акумуляторному режиму базового пристрою, у вас є велика свобода рухів при керуванні, і не потрібно стежити за кабелем, якого немає. Прилад працює тихо, без шкідливих викидів і зручний у технічному обслуговуванні, тому працювати з ним можна навіть уночі, а також у вихідні та святкові дні.

У розібраному стані базовий прилад MT 40, а також насадка BCA 4030 займають мало місця при транспортуванні і під час зберігання.

Технічні дані насадки-мотокоси AL-KO BCA 4030
Абсолютна багатосторонність завдяки змінній ріжучій головці: Металевий ніж довжиною 23 см забезпечить легке просування вперед, навіть через густу тверду траву та переплетення коріння. Але за одну мить цей ніж можна замінити на головку з ріжучою ліскою для акуратної підрізки з шириною різу до 30 см. Оптимальну довжину ріжучої волосіні можна налаштувати автоматично, прямо під час косіння, для чого досить короткого притискання ріжучої головки до ґрунту.

Насадка для мотокоси BCA 4030 разом з базовим пристроєм та акумулятором важить всього 4,2 кг, тому вона легка та зручна в управлінні. Акумулятор за літій-іонною технологією 40 В /5 Аг сімейства EnergyFlex дає достатньо потужності для косіння та підрізування протягом 40 хвилин, що ідеально для роботи у присадибному саду. Порожній акумулятор повністю заряджається приблизно за 2 години.

Купити насадку для мотокоси AL-KO BCA 4030 або знайти альтернативу
Насадку з комбінованою ріжучою головкою, оснащеною ножами та ріжучою ліскою, тип AL-KO BCA 4030 Ви можете придбати в нашому магазині онлайн, або у одного з наших спеціалізованих дилерів: Знайти авторизований дилерський центр.. Вона перетворить базовий пристрій AL-KO Multitool MT 40 у потужну мотокосу-тример з оптимально точним різом.

Технічні дані
Тип приводу Акумуляторний
Акумуляторна техніка AL-KO 36 V
Вага нетто, кг 1.8 KG
Гарантований рівень звукової потужності, LwA[дБ(A)] 96
Ширина скошування ліскою, см 30 CM
Ширина скошування ножем, см 23 CM
Продуктова лінійка Comfort
Бренд AL-KO

Рекомендуемые

Просмотренные товары