Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Геймерське крісло GT Racer X-5934-B Kids Black/Blue 4820241177004

Артикул: 92161
уточняйте

Варианты: Чорно-синій

  • 4 369 грн
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Дитяче крісло GT RACER X-5934-B KIDS виконане в дизайні класичного геймерського крісла. Цей дизайн буде привабливим для дітей та підлітків не тільки як ігрове крісло, але й місце, яке забезпечує комфорт при тривалому сидінні за уроками. Це крісло ергономічне, виконане зі зносостійких матеріалів і має декілька регулювань, щоб забезпечити правильну поставу для вашої дитини. Пропонуючи комфорт та функціональність, воно дає можливість сидіти за комп'ютером без відчуття втоми чи дискомфорту.

Ергономічність
GT RACER X-5934-B KIDS розроблено з урахуванням ергономічних особливостей для забезпечення максимальної зручності. Підтримка попереку, що регулюється, допомагає знизити навантаження на спину, зменшуючи ризик виникнення болю або напруги. Подушка на підголівнику забезпечує підтримку шиї та розвантажує плечові м'язи. Це особливо важливо для дітей, які проводять багато часу за комп'ютером. Обидві подушки кріпляться на еластичних ременях і можуть бути зняті за потреби.

Конструкція крісла створена, щоб знижувати втому, та підвищувати комфорт. Також крісло має можливість регулювання висоти сидіння та нахилу спинки, щоб налаштувати крісло під індивідуальні потреби дитини.

Зносостійкість
GT RACER X-5934-B KIDS виготовлено з якісних та безпечних матеріалів. Оббивка та основа крісла стійкі до механічних пошкоджень та прослужать протягом тривалого часу. Крісло стійке до подряпин, плям та стирання, що гарантує його привабливий зовнішній вигляд протягом багатьох років використання. Максимальне навантаження складає 120 кг.

Основні характеристики
Серія X-5934-B Kids
Матеріал наповнювача Пінополіуретан
Тип Дитяче крісло
Конструкція основи Хрестовина з роликами
Сидіння М'яке
Спинка Нахил спинки від 90° до 180°
Матеріал оббивки Екошкіра
Підлокітники 3D
Матеріал підлокітників Пластик з м'якими накладками
Висувна підніжка Немає
Максимальне навантаження 120 кг
Механізм гойдання Tilt
Регулювання висота сидіння Механізм газлiфт Євростандарт
Матеріал рами Метал
Матеріал хрестовини Нейлон
Діаметр основи 64 см
Кількість коліс бази крісла 5
Вага 20 кг
Колір Чорно-синій
Висота мiн. 123 см
Висота макс. 133 см
Габарити крісла
Висота підлокітників 25-34 см
Висота сидіння 43-53 см
Висота спинки 82 см
Глибина крісла 48 см
Глибина сидіння 43 см
Ширина крісла 53 см
Ширина сидіння 43 см
Ширина спинки 43 см
Додатково
Максимальний зріст до 155 см
Додаткові характеристики Регулювання нахилу спинки; Регульована підтримка попереку; Регулювання висоти підлокітників; Регулювання висоти сидіння; Фіксація положення крісла;
Комплектація Спинка - 1; Сидіння - 1; Подушка - 2; Хрестовина - 1; Пневмопатрон - 1; Механiзм - 1; Підлокітники - 1 комплект; Ролики - 1 комплект; Гвинти для монтажу - 1 комплект; Інструкція з встановлення - 1;
Гарантія 12 місяців

Просмотренные товары