Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Мотопомпа Кентавр ВБМ-2552 66920

Артикул: 79035
уточняйте
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Бензинова мотопомпа кентавр вбм-2552 являє собою переносний механічний пристрій, призначений для перекачування чистої та слабозабрудненої води з частинками дрібної фракції – не більш ніж 3 мм. Максимальна глибина забору води – до 8 м і висота підйому – до 30 м. Ця бюджетна і практична модель допоможе розв’язати питання з водопостачання, поливу невеликих земельних ділянок, зрошення, забору води з колодязів, водойм, басейнів, наповнення місткостей. Продуктивність пристрою безпосередньо залежить від висоти підйому води й може досягати 8 м³/год.

Простота й надійність конструкції гарантує легкість і довговічність в експлуатації. Мотопомпа кентавр вбм-2552 складається з двох основних вузлів: 2-тактного одноциліндрового двигуна внутрішнього згоряння об’ємом 52 см³ (потужність 3,6 к.с.) і відцентрового самовсмоктувального водяного насоса в алюмінієвому корпусі. Вода перекачується за допомогою рукавів, з’єднаних зі всмоктувальним і нагнітальним патрубками насоса діаметром 25 мм. Для надійності з’єднання в комплект входить набір хомутів, штуцерів, гайок і ущільнювачів.

Запуск двигуна здійснюється за допомогою самозворотного ручного стартера.

Паливний бак у мотопомпи кентавр вбм-2552 місткістю всього 1.25 л, але дуже економна витрата палива (300-350 г/год) дає змогу їй працювати без дозаправлення близько трьох годин. Працює пристрій на суміші бензину аі-92 з маслом для 2-тактних двигунів у пропорції 40:1.

Компактні розміри й легка вага дають змогу без проблем переміщати виріб у зручне для його роботи місце й не створюють незручностей при зберіганні.

Високоякісні склади та сплави, що використовуються при виготовленні деталей і частин мотопомпи, дають споживачеві впевненість у довгостроковій і безвідмовній роботі пристрою.

Додатково
Джерело живлення: суміш бензину з маслом 40: 1
Охолодження двигуна: повітряне
Датчик масла

Характеристики
Клас Побутовий
Призначення Для відкачування води
Тип перекачуваної рідини Забруднена вода, Чиста вода
Кількість циліндрів 1
Потужність 3.6 к.с.
Тип палива Бензин
Об'єм двигуна 52 куб.см
Тип двигуна 2-тактний
Тип запуску Ручний
Об'єм паливного бака 1.25 л
Висота напору 30 м
Висота всмоктування 8 м
Продуктивність 133 л/хв
Діаметр патрубка 25 мм
Допустимий діаметр часток 3 мм
Габарити 385х290х300 мм
Вага 8.5 кг
Країна-виробник Китай
Гарантія 24 місяці

Комплектація
Мотопомпа Кентавр ВБМ-2552
Гайка штуцера - 2шт
Штуцер - 2шт
Хомути - 3шт
Січний ключ
шестигранник
Ріжкові ключі
Прокладки - 2 шт
Фільтр для води
Інструкція

Просмотренные товары