Виробник:

Рубанок електричний Зенит ЗР-780 (841510)

Артикул: 63477
1 464 грн
1 541 грн
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Рубанок ручний електричний ЗЕНИТ ЗР-780 – це надійний інструмент для стругання пиломатеріалів і зняття фаски. Поєднує в собі безліч сучасних конструктивних рішень для збільшення ресурсу роботи та продуктивності, а також для його безпечного використання. Використовуючи можливості моделі, можна працювати з деревиною різних порід та твердості, регулюючи глибину стругання пиломатеріалів.

Дана модель передбачає можливість вибірки фальца ( "чверті") та установку на спеціальну опорну платформу, що входить до комплектації, для роботи рубанком у перевернутому положенні "барабаном догори".Глибина обробки виставляється рукояткою на передній грані. Завдяки цьому забезпечується точна обробка матеріалу під задану глибину.

Основні технічні параметри
Рубанок ручний електричний ЗЕНИТ ЗР-780 обладнаний надійним двигуном потужністю 780 Вт, який дозволяє розвивати частоту обертання барабана до 16000 об/хв.
Рубанок забезпечує максимальну ширину стругання в один прохід до 82 мм, максимальну глибину стругання в один прохід до 2 мм і вибірку чверті (фальца) до 10 мм. Глибина регулюється автоматично багатоступеневим регулятором. Дана багатоступенева регулювання дозволяє успішно задіяти інструмент в роботі з найрізноманітнішими пиломатеріалами по твердості та породі.
Конструкція має зручний ергономічний дизайн та надійну якісну збірку внутрішніх робочих вузлів. Вага рубанка 2,1/2,5 кг.

Ключові переваги моделі ЗР-780
Багатоступенева система регулювання глибини стругання 2 мм в один прохід
Надійний двигун та зносостійкі робочі вузли
Опорна платформа з алюмінієвого сплаву
Вибірка чверті до 10 мм
Ключ ріжковий у комплекті
Ремінь у комплекті
Легкість та простота обслуговування

Характеристики
Максимальна потужність 780 Вт
Максимальна ширина стругання в один прохід 82 мм
Максимальна глибина стругання в один прохід 2 мм
Глибина вибірки фальца (чверті) 0-10 мм
Швидкість обертання барабану 16000 об/хв
Вага нетто/брутто (значення ваги вказано довідково та може відрізнятися в залежності від партії та комплектації) 2.1/2.5 кг
Тип елементів живлення мережа
Клас виробу II
Електродвигун Однофазний колекторний з подвійною ізоляцією
Номінальна частота 50 Гц
Номінальна напруга 220 В
Максимальний струм 3.5 A

Комплектація
Інструкція з експлуатації
Гарантійний талон
Додаток № 1 (Список сервісних центрів)
Ключ ріжковий
Ремінь
Пакувальна коробка

Переглянуті товари