Виробник:

Рубанок ручний електричний Rebir IE-5708R із стаціонаром

Артикул: 62682
7 740 грн
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Електрорубанок REBIR IE-5708R пл. пуск може бути встановлений стаціонарно або використовуватись як звичайний рубанок. Апарат оснащений потужним двигуном з надійною системою охолодження, яка не дозволяє деталям апарата перегріватись навіть після тривалої безперервної роботи, що дозволить Вам зовсім не турбуватися про самопочуття машини. Міцний корпус має ергономічний дизайн, він поєднує специфіку професійної техніки і простоту виконання, завдяки чому елементи управління є легкодоступними, але при цьому не заважають під час роботи.Конструктори подбали про безпеку користувачів, вбудувавши запобіжник випадкового запуску, він захищає кнопку пуску від ненавмисних натискань. За бажання, Ви зможете підключити пилосос до рубанка, після чого жодна тирса не впаде на підлогу, а час після закінчення роботи буде воістину вільним від збирання та наведення чистоти.

Галузь застосування:
Рубанок застосовується при виконанні будівельно-ремонтних та столярних робіт, він часто зустрічається на ремонтних майданчиках, у столярних цехах та майстернях, а також у особистих арсеналах передбачливих користувачів.

Особливості та можливості:
Невелика вага та габарити;
Висока потужність та продуктивність;
Ергономічний дизайн;
Прогумовані рукояті;
Можливість підключення пилососу;
Запобіжник кнопку запуску.

Технічні характеристики
Потужність 2000 Вт
Напруга 220 В
Частота 50 Гц
Число оборотів 15000 об/хв
Ширина обробки 102 мм.
Глибина обробки 0-3,5 мм
Клас інструменту побутового
Вага 6.6 кг
Гарантія 12 міс
Країна виробник Латвія