Виробник:

Рубанок ручний електричний Rebir IE-5708C із стаціонаром

Артикул: 62681
9 261 грн
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Рубанок Rebir IE-5708C - современный эффективный инструмент для строгания древесных заготовок. Рубанок отличается производительностью, даже при обработке прочных сортов дерева, быстро вращающиеся фрезы (15000 об/мин) с легкостью осуществляют качественное строгание поверхности (простое и под углом 0-45 градусов к рабочей поверхности) с возможностью регулировки глубины выборки в диапазоне 0-3,5 мм. Также рубанок может быть применен для выборки четверти (глубина выборки 0-16 мм), снятия фасок через паз передней опоры.

Рубанок электрический Rebir IE-5708C очень прост в использовании, пользователь без труда освоит азы работы с этим инструментом. Особенностью модели является комплектация специальным приспособлением для установки в стационарное положение - в таком виде рубанок становится еще более удобным для применения, пользователь получает в свое распоряжение небольшой производительный станок для обработки небольших заготовок.

Технические характеристики
Производитель  Rebir 
Мощность  2000 Вт 
Число оборотов холостого хода  15000 об/мин 
Ширина ножа  110 мм 
Регулируемая толщина стружки  0-3,5 мм 
Глубина выборки четверти  0-17 мм 
Вес  6,9 кг 
Гарантия  12 месяцев 
Класс  Бытовой инструмент 
Страна производитель  Латвия 

Комплектация
- приспособление для стационарного использования
- адаптер для пылесоса
- приспособление для заточки ножей
- универсальная линейка
- 2 запасные щетки