Виробник:

Електрогенератор однофазний Интерскол ЭБ-2500

Артикул: 55712
7 640 грн
Немає в наявності
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Модель бензинового генератора малої потужності Інтерскол ЕБ-2500 може бути цікава, в першу чергу в побутових умовах, оскільки дозволяє забезпечувати додаткове енергопостачання у разі аварійних ситуацій, також даний генератор, не в останню чергу завдяки компактним розмірам і невеликій вазі, може використовуватися різними комунальними. підприємствами та службами для виконання відновлювальних робіт - допускається підключення різного обладнання та електроінструментів сукупною споживаною потужністю 2,2 кВт (при номінальній потужності генератора 2,0 кВт).

Бензиновий генератор Інтерскол ЕБ-2500 має класичне компонування - на сталевій зварній рамі встановлений двигун з ручним стартером, паливний бак, панель управління та синхронний альтернатор, що служить для вироблення напруги 220В стандартної частоти. Номінальна сила струму виробітку 9А, вбудована система захисту двигуна від перевантаження, яка відключає роботу станції при перевищенні допустимого навантаження на альтернатор, а також у разі короткого замикання.

Технічні характеристики
Максимальна потужність 2,2 (2,42) кВт
Номінальна потужність 2,0 (2,2) кВт
Тип стартера ручний
Вид палива бензин АІ 92
Час автономної роботи на одній заправці бака до 10 годин
Параметри вихідного струму 220 В/50 Гц + 12 В
Номінальна сила струму 9 А
Кількість вивідних розеток, шт. Х токопропускання А 2 х 16
Тип альтернатора Застосовуваний матеріал синхронний обмоток/мідь
Потужність ДВЗ 4,8(6,5) кВт(л.с)
Об'єм олії в картері ДВС 0.6
Об'єм паливного бака 15.0 л
Габаритні розміри (ДхШхВ) 590х435х440 мм
Маса виробу 36 кг

Переглянуті товари