Виробник:

Електрогенератор однофазний Интерскол ЭБ-5500

Артикул: 55710
18 038 грн
Немає в наявності
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Модель бензинового генератора Інтерскол ЕБ-5500 здатна витримувати значні індуктивні навантаження в рази перевищують номінальний показник, а значить, генератор може бути застосований для забезпечення роботи обладнання, що має високий пусковий струм, наприклад компресорів, насосів, електроінструментів, при цьому, при підключенні індуктивних тривале навантаження до 100% від номінальної потужності, підтримується максимально стабільна вихідна напруга, показник відхилення становить +/- 5%.

Бензиновий генератор Інтерскол ЕБ-5500 має вихідну потужність 5,0 кВт (номінальна), запуск агрегату може бути здійснений з ручного або електричного стартера, місткий паливний бак гарантує тривалу автономну роботу на одній заправці (до 8 годин). Параметри вихідного струму стандартні, є додатковий вихід на +12В.

Купити електростанцію Інтерскол ЕБ-5500 можна в стандартній комплектації - на звареній трубчастій рамі встановлені двигун з повітряним охолодженням, синхронний альтернатор, система запуску та панель управління з розетками на 16А та 32А. Генератор показує оптимальну працездатність під час використання у вітчизняних умовах.

Технічні характеристики
Максимальна потужність 5.5 (6.05) кВт
Номінальна потужність 5.0 (5.5) кВт
Тип стартера Ручний/Електростартер
Вид палива Бензин АІ92
Час автономної роботи на одній заправці бака до 8 годин
Параметри вихідного струму 220 В/50 Гц + 12 В
Номінальна сила струму 22,7 А
Кількість вивідних розеток, шт. Х токопропускання А 1 х 16,0 1 х 32,0
Тип альтернатора Застосовуваний матеріал синхронний обмоток / мідь
Потужність ДВЗ 9,5(13,0) кВт(к.с.)
Об'єм олії в картері ДВС 1.1
Об'єм паливного бака 25.0 л
Габаритні розміри (ДхШхВ) 670х550х550 мм
Маса виробу 78 кг

Переглянуті товари