Виробник:

Точильний верстат Энергомаш ТС-60202

Артикул: 42688
2 304 грн
Зробимо знижку: 138 грн.
Немає в наявності
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Энергомаш ТС-60202 может использоваться в каждом доме, ведь во всех есть ножи, ножницы, а на даче или в селе также топоры, лопаты и прочий инвентарь, требующий ухода. Данная модель легко справится с этим, она создана для заточки таких инструментов, а также может помочь в доведении новой заготовки после резки или сварки. Мощный двигатель не допускает затормаживания, а новые подшипники ещё больше повысили КПД. В целом станок создан с расчётом на многолетнее использование, для этого был применён массивный металлический корпус, а кнопка пуска оснащена дополнительной защитой от пыли и искр. При работе на шлифовальном круге, положив заготовку на рабочий упор можно избежать случайного её соскальзывания или проворачивания.

Область применения:

Использование точильных станков оправдается в каждом хозяйстве, ведь он поможет поддерживать наостренными все режущие инструменты, а также может помочь в обработке металлических заготовок в токарном деле.

Особенности и возможности:

Оптимальная мощность;
Прямой привод;
Симметричное расположение точильных кругов;
Корпус, устойчивый к деформациям и коррозии;
Низкий уровень шума и вибрации;
Комплектуется адаптером под российские диски 32 мм

Технические характеристики
Напряжение 230 В
Посадочный диаметр шлифкруга 16 мм
Число оборотов 2950 об/мин 
Мощность 400 Вт
Диаметр шлифовального круга 200 мм
Ширина шлифовального круга 20 мм
Вес 10 кг
Габариты 370 х 270 х 280 мм
Гарантия 14 мес

Комплектация:         Комплект крепежа, защитное стекло 2 шт, переходник на другой посадочный диаметр 2 шт, упорная подставка. 

Переглянуті товари