Виробник:

Подрібнювач електричний AL-KO LH 2810 (113873)

Артикул: 93361
15 399 грн
Зробимо знижку: 769 грн.
Немає в наявності
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Садовий подрібнювач AL-KO LH 2810 Easy Crush - це оптимальний інструмент для вирішення завдань з подрібнення деревних відходів на присадибній ділянці. Компанія AL-KO подбала про те. щоб садові робота в усі сезони не перетворювалася в важку рутину. Дана модель подрібнювача для гілок представляє собою потужний і компактний агрегат. оснащений малошумним електричним двигуном в 2.8 кВт. а також продуктивної ріжучої системою. AL-KO LH 2810 Easy Crush має унікальну конструкцію з застосуванням міцної фрези. Не вимагаючи значних фізичних зусиль. машина допоможе подрібнити сучки діаметром до 42 мм. позбутися від непотрібних деревних відходів. перетворюючи їх в органічне добриво. Агрегат для подрібнення гілок має функцію реверсу. яка дозволяє усунути засмічення. що виникають в процесі експлуатації.

В процесі роботи AL-KO LH 2800 Easy Crush. запатентована система роликового втягування і велика воронка зроблять завантаження гілок ще більш простий. У комплект входить місткий збірник для подрібненої деревини об'ємом в 50 л. дозволяє локалізувати тріски. а не розкидати їх по ділянці. Ергономічна конструкція подрібнювача дозволяє легко перемістити його в потрібну точку ділянки за допомогою зручної широкої ручки і двох коліс для транспортування. Агрегат встановлюється на два колеса і дві ніжки. завдяки чому забезпечується стійке міцне становище. Пристрій відрізняється простою системою управління і високою надійністю. AL-KO LH 2810 Easy Crush працює від однофазної електромережі з напругою в 220 В. не виділяє бензинових вихлопів і безсумнівно припаде до душі користувачам. цінують в садової техніки безпеки та екологічної експлуатації.

Характеристики Подрібнювач садовий електричний AL-KO LH 2810 Easy Crush
Клас: побутовий
Живлення: від мережі (220 В)
Потужність 2800 Вт
Максимальні обороти двигуна: 2800 об/хв
Тип двигуна: електричний
Максимальний діаметр гілок: 42 мм
Продуктивність: 230 кг/год
Ріжучий механізм: фрезерна система
Контейнер для збору: пластиковий бак
Захист двигуна від перевантаження: +
Функція реверсу: +
Обсяг контейнера: 48 л
Матеріал корпусу: пластик
Вага: 29 кг

Переглянуті товари