Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Мотопомпа бензинова Al-ko Comfort BMP 14001 (113793)

Артикул: 93004
9 000 грн
9 999 грн
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Мотопомпа бензинова BMP 14001 Comfort з всмоктуючим шлангом
Потужна помпа з бензиновим двигуном внутрішнього згоряння (ДВЗ) для перекачування великих кількостей води. Легкий запуск з чотиритактним двигуном. Ручка для зручного транспортування. Зручне застосування без необхідності підключення до мережі електроживлення (особливо важливо в умовах повені).Великі широкі опорні ніжки для стійкості.

При зрошенні садової ділянки, для відкачування води з ставків, плавальних басейнів і при затопленні підвалу - бензинова помпа допоможе Вам. Вона завжди готова до роботи навіть при відсутності джерел електроживлення. Чотиритактний бензиновий двигун внутрішнього згоряння AL-KO з верхнім розташуванням клапанів (технологія OHV) має відмінний коефіцієнт корисної дії (ККД).

Це проявляється в великій потужності при одночасно низькому споживанні палива. Бензинова мотопомпа AL-KO BMP 14000 відповідає найвищим вимогам і завжди розвиває максимальну потужність навіть при тривалій і безперервній роботі. Ця помпа з бензиновим ДВЗ розвиває велику потужність 1,2 кВт і може качати воду з глибини до 6м на висоту до 36 м.

Завдяки особливо довговічній і ефективній насосній технології AL-KO, а також наявності бензобака з ємністю 1,4 літра, ця помпа стає ідеальним вибором для вирішення численних завдань, таких як осушення і видалення зайвої води.

Для простоти технічного обслуговування, отвір для заливки масла розташований в легкодоступному місці на корпусі помпи. Діаметр гнізд підключення з боку всмоктування і з напірної сторони становить 1 дюйм (33,3 мм).

Щоб забезпечити легкий запуск, потрібно заповнити насосний контур водою. Для легкого і зручного заповнення водою, зверху помпи розташована заправна воронка. Цей насос перекачує до 14 000 л/год.

Бензинова мотопомпа AL-KO BMP 14000 для Вашого саду
При зрошенні садової ділянки, для відкачування води із ставків, плавальних басейнів та при затопленні підвалу – бензинова помпа допоможе Вам. Вона завжди готова до роботи навіть за відсутності джерел живлення.

Чотирьохтактний бензиновий двигун внутрішнього згоряння AL-KO з верхнім розташуванням клапанів (технологія OHV) має відмінний коефіцієнт корисної дії (к.п.д.). Це проявляється у великій потужності за одночасно низького споживання палива. Бензинова мотопомпа AL-KO BMP 14000 відповідає найвищим вимогам і завжди розвиває максимальну потужність навіть при тривалій і безперервній роботі.

Технічні характеристики бензинової мотопомпи AL-KO BMP 14000
Ця помпа з бензиновим ДВС розвиває велику потужність 1,2 кВт і може качати воду з глибини до 6м на висоту до 36 м. Завдяки особливо довговічній та ефективній насосній технології AL-KO, а також наявності бензобака з ємністю 1,4 літра, цей помпа стає ідеальним вибором для вирішення численних завдань, таких як осушення та видалення зайвої води. Для простоти технічного обслуговування, отвір для заливки олії розташований у легкодоступному місці на корпусі помпи.

Діаметр гнізд підключення з боку всмоктування та з напірної сторони становить 1 дюйм (33,3 мм). Щоб забезпечити легкий запуск, необхідно заповнити насосний контур водою. Для легкого та зручного заповнення водою, з верхнього боку помпи розташована заправна вирва. Цей насос перекачує до 14 000 літрів води за годину. Завдяки вазі всього 13 кг в спорожненому стані, а також наявності ручки для транспортування помпа готова до роботи в будь-який час і в будь-якому місці.

Купуйте бензинову мотопомпу AL-KO BMP 14000 прямо зараз
Ви можете купити бензинову мотопомпу AL-KO BMP 14000 у нашому інтернет-магазині або у нашого спеціалізованого дилера. Бензинова мотопомпа AL-KO BMP 14000 не залежить від електромережі, вона стане Вашим ефективним помічником по саду та дому. Шукаєте альтернативи? Тоді рекомендуємо подивитися ще потужніший насос AL-KO BMP 30000.

Технічні дані
Мах продуктивність, л/год 12000 LPH
мах висота подачі, м 36 M
Об'єм двигуна, см куб 80
Мах висота подачі, м 6 M
Потужність двигуна, кВт 1.7 KW
Мах тиск, бар 3.6 BAR
Кількість обертів двигуна, об/хв 3600
Робочий механізм насоса 1-ступінчастий
Вага нетто, кг 13.5 KG
Кількість циліндрів в двигуні 1
Height in cm 36.3 CM
Width in cm 33.2 CM
Length in cm 42.7 CM
Вага брутто, кг 15.5 KG
Ємність паливного бака, л 1.6 L
Box Length in cm 44 CM
Гарантований рівень звукової потужності, LwA[дБ(A)] 98
Продуктова лінійка Comfort
Бренд AL-KO

Просмотренные товары