Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Подрібнювач харчових відходів Granado Algar 1000 Silence+ (GC0101-1000)

Артикул: 90856
9 990 грн
Сделаем скидку: 699 грн.
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Подрібнювач харчових відходів GRANADO для утилізації залишків їжі.

Він встановлюється безпосередньо на кухонну мийку замість сифона і під’єднується до системи каналізації. Монтажний вузол цього виробу виконаний із нержавіючої сталі AISI 304 із найкращими показниками міцності та стійкості до корозії. Управляється подрібнювач за допомогою кнопки увімкнення / вимкнення, яка виводиться на мийку для легкого керування.

Потужність даного виробу 1 кінська сила (750 Ват), що визначає швидкість роботи подрібнювача. Більш потужний подрібнювач краще підходить для переробки великих обсягів твердих відходів, наприклад, горіхової шкаралупи або кісток. Подрібнювач перемелює відходи за лічені секунди завдяки металевому диску, що обертається зі швидкістю до 4200 об/хв. Додатково подрібнювач GRANADO оснащений захистом від перевантаження. Об’єм камери подрібнювача 1250 мл, що є оптимальною ємностю для дому, так як є досить містким та не габаритним задля легкого розміщення під мийкою. Даний подрібнювач має знижений рівень шуму – 30-40 дБ для комфортності в експлуатації.

GRANADO впевнено дає на цю модель гарантію 2 роки.

Особливості
вбудований пневматичний вимикач, захист від перевантаження, матеріал кулачків і ножів подрібнювача нержавіюча сталь AISI304, монтажний вузол і горловина з нержавіючої сталі, швідкість – до 4200 об/хв

Характеристики
Тип подрібнювач
Об'єм 1250 мл
Колір (фактура поверхні) red
Матеріал виготовлення нержавіюча сталь
Потужність двигуна, Вт 750 Вт
Рівень шуму 30-40 Дб
Колір Червоний
Виробник GRANADO
Країна виробник Китай
Гарантійний термін 24 міс