Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Водонагрівач побутовий електричний Atlantic Opro Compact PC 15 SB (2000W) 821454

Артикул: 90452
4 149 грн
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Atlantic O'pro Compact PC 15 SB (2000W) – ідеальне рішення для організації гарячого водопостачання в одній точці (мийка, раковина). Прилад відрізняється компактними розмірами, при цьому він енергоефективний, стильний, зручний в експлуатації. Дане обладнання є втіленням передових технологій від французьких інженерів: агрегат має тривалий термін служби, не вимагає спеціальних навичок для технічного обслуговування, простий у використанні.

Серед безсумнівних "плюсів" Atlantic O'pro Compact PC 15 SB (2000W) можна виділити:

  • Висока якість збірки.
  • Швидке нагрівання, повільне охолодження.
  • Невеликі розміри.
  • Можливість виконати прихований монтаж в меблевому гарнітурі.
  • Гарантія протягом 5 років на бак, 2 роки - на електричні компоненти.
  • Надійний захист від корозії і накипу.
  • Система захисту O'pro, яка збільшує термін служби магнієвого анода.
  • Ергономічний дизайн.
  • Доступна вартість.
  • Легкий монтаж.

Технічні параметри Atlantic O'pro Compact PC 15 SB (2000W)

Прилад виконаний з високоякісної листової сталі. Накопичувальний бак вміщує 15 л води, яка нагрівається до 65 °C всього за 23 хвилини, забезпечуючи постійну наявність окропу для побутових потреб. За нагрів відповідає ТЕН "мокрого" типу, який контактує з водою під час роботи приладу. Потужність агрегату становить 2000 Вт. Працює від мережі 220 В.

Для захисту від іржі і накипу всередині поверхня бака покрита суцільним емалевим шаром. Така обробка дозволяє мінімізувати негативний вплив електрохімічних процесів. Також для захисту від корозії в Баку встановлений магнієвий анод.

Особливість обладнання серії O'pro - спеціальний захист від гальванічних струмів, яка істотно знижує знос магнієвого анода і продовжує ресурс водогрійного приладу.

Нагріта вода довго зберігає температуру. Виробник мінімізував тепловтрати за допомогою теплоізоляційного шару з пінополіуретану – прошарок не дає воді швидко остигати.

Прилад розрахований на вертикальний спосіб монтажу. Підведення води - верхнє, що дозволяє монтувати обладнання під раковиною у ванній або під кухонною мийкою. Для збільшення терміну служби патрубки для підведення гарячої та холодної води зроблені з нержавіючої сталі.

Для кого підійде Atlantic O'pro Compact PC 15 SB (2000W)?

Дана модель підійде для невеликих кухонь і ванних кімнат, в яких немає можливості (або необхідності) встановлювати прилад з великим накопичувальним баком. Можна використовувати в квартирах, приватних будинках. Надійний захист від корозії дозволяє експлуатувати агрегат в будинках з централізованим і автономним водопостачанням – допускається робота обладнання з жорсткою водою.

Тип Бойлер
Об'єм, л 15
Номінальна потужність, кВт 2000.0
Тип нагрівального елементу Відкритий ТЕН
Кількість ТЕНів 1
Тип управління Механічне
Температура нагріву, ℃ 65
Регулятор температури Ні
Спосіб установки Настінний
Корпус Сталь з емалевим покриттям
Захисний магнієвий анод Так
Пульт ДК Ні
Керування через Інтернет Ні
Захист від перегріву Так
Дисплей Ні
Габарити (ВхШхГ) 338х399х345 мм
Вага, кг 7.90
Колір Білий

Просмотренные товары