Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Бензиновий генератор WERK WPG3600 (1 Ф) - (2.5кВт) (63224)

Артикул: 87874
15 188 грн
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Генератор бензиновий WERK WPG3600
Надійний бензиновий генератор, розроблений для використання в заміському будинку, майстерні, на дачі, будівельному майданчику та інших об'єктах, де спостерігаються часті перебої електроживлення або повна його відсутність. Техніка характеризується економним споживанням палива, низьким рівнем шуму і наявністю систем захистів, які забезпечують стабільну роботу в будь-якому режимі і при будь-яких кліматичних особливостях.
Чотиритактний двигун внутрішнього згоряння
Як і більшість генераторів цього класу, Werk WPG3600 обладнаний чотиритактним бензиновим двигуном потужністю в 3.4 л.с. Верхнє розташування клапанів OHV сприяє плавної подачі палива, а також швидкому і повному його згорянню.
За ефективне відведення тепла відповідає примусова система повітряного охолодження, завдяки чому забезпечується хороша вентиляція, що виключає ймовірність перегріву устаткування. Паливний бак пристрою має обсяг 15 л, що дозволяє забезпечувати безперебійну подачу електроенергії для різних побутових потреб протягом 12 годин.
Ручний запуск
Як правило, в техніці малої механізації використовується система ручного запуску двигуна. Генератор Werk WPG3600 не став винятком, він також як і інші аналогічні моделі зводиться ручним методом, за допомогою різкого висмикування тросового механізму.
Панель управління
Передня панель управління, отримала зрозумілий і зручний інтерфейс, з яким може впоратися навіть той, хто ніколи раніше не стикався з цією технікою. Виробник передбачив 2 розетки з вихідною напругою 220 - 230В, кнопку аварійного відключення, вольтметр і індикатор рівня масла. Розетки закриті міцними пластиковими кришками, які надійно захищають контакти від попадання вологи і пилу.
Зовнішній металевий каркас
Апарат укладений в жорсткий металевий каркас з великим діаметром труби, що повністю виключає вплив механічних чинників навколишнього середовища. Також така конструкція дозволяє з комфортом переносити пристрій силами одного або двох чоловік, вхопившись руками за виступи рами.
Комплектація
Електрогенератор
Інструкція
Гарантійний талон

Характеристики Генератор бензиновий WERK WPG3600
Тип живлення Бензин
Номінальна потужність, кВт 2,5
Номінальна потужність, к.с. 3,4
Максимальна потужність, кВт 2,8
Кількість фаз 1
Вихідна напруга, В 220
Частота, Гц 50
Тип двигуна 4-тактний
Об'єм двигуна, см.куб. 196
Паливний бак, л 15
Витрата палива, гр/кВт*год 550
Тип стартуРучний
Наявність автоматики Ні
Тип вихідного струму (напруги) Змінний
Тип перетворення Пряме
Вага, кг 45