Виробник:

Парта GT DS-1501 Wood/Gray 4820241171125

Артикул: 84169
уточнюйте
Немає в наявності
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Парта GT моделі DS-1501 - оснащена різними елементами для зручності експлуатації - надбудовою з поличками, ящиком для канцтоварів, підставкою для книг, мольбертом, коліщатками. Виріб має лаконічний дизайн і приємне забарвлення, тому його можна розмістити в кімнаті з будь-яким інтер'єром. Під час виготовлення парти застосовувалися екологічно чисті, безпечні та стійкі до зносу матеріали.

Для зберігання приладдя передбачений висувний ящик-органайзер під стільницею. При необхідності робочу поверхню можна нахилити, трансформуючи стіл в мольберт. Виріб призначений для дітей різного віку: висоту стільниці можна відрегулювати, налаштувавши її під зріст та індивідуальні переваги дитини.

Ергономічність

Парта GT DS-1501 оснащена надбудовою з полками, де дитина зможе розмістити, наприклад, підручники, зошити, настільну лампу. У моделі передбачено зручний висувний ящик з роздільниками, де можна зберігати канцелярське приладдя та інші речі. Висоту стільниці можна відрегулювати, скориставшись поворотним важелем з лівого боку столу.

Використовуючи спеціальний механізм газліфт і зручну ручку, робочу поверхню можна трансформувати в зручний мольберт. Діапазон кута нахилу - від 0° до 80°. Також виріб оснащено підставкою для книг, яку можна заховати під полицю в надбудові, коли вона не потрібна. Все це дозволяє відрегулювати парту таким чином, щоб дитині було комфортно, чим би він не займався - читанням, навчанням, малюванням і так далі.

Ніжки моделі DS-1501 оснащені двома міцними коліщатками, за допомогою яких виріб легко і зручно переміщати в потрібне місце. Після установки парти на одному місці, колеса фіксуються передньою частиною ніжок. Вони мають опори, які впираються в підлогу, таким чином виключаючи випадкове зміщення виробу в процесі роботи.

Зносостійкість

Робоча поверхня парти GT DS-1501 виготовлена ​​з МДФ, цей матеріал має високу міцність, а також стійкість до зношування. Вироби з нього безпечні для здоров'я дітей, завдяки чому вони стануть оптимальним вибором для розміщення в дитячій кімнаті.

Ніжки парти виготовлені з високоякісного металу. Завдяки цьому виріб стійкий до ударів і корозії, а також відрізняється довговічністю і екологічністю. Метал не деформується в процесі експлуатації, а також не схильний до негативного впливу перепадів температур і вологи.

Всі механізми в моделі GT DS-1501 надійні та довгий час виконують покладені на них функції. У тому числі вони безпечні, навіть коли дитина самостійно змінює висоту стільниці.

Основні характеристики
Серія DS-1501
Тип Парта
Матеріал поверхні МДФ
Матеріал ніжок Метал
Мольберт Є
Кут нахилу робочої поверхні 0° - 80°
Надбудова Є
Ящики 1
Підставка для книг Є
Наявність коліс Є
Регулювання висоти стільниці Є
Вага 31,05 кг
Колір Сірий
Габарити парти
Висота парти 84-114 см
Висота надбудови 38 см
Висота стільниці 46-76 см
Ширина стільниці 80 см
Глибина стільниці 60 см
Додатково
Додаткові характеристики Товщина столешниці: 18 мм
Комплектація  
Гарантія 24 місяці
Штрих код 4820241171125
Розміри упаковки 2 коробки: 85x64x16,7см; 64x57x12,5см.

Переглянуті товари