Виробник:

Рубанок ручний електричний Rebir IE-5709G1 із стаціонаром

Артикул: 62683
6 489 грн
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Новий електрорубанок REBIR IЕ-5709G1 покликаний стати Вашим другом та помічником, стати прикладом та зразком багатофункціональності та полегшити життя, позбавивши його від деяких зайвих переживань. Цей апарат вміє працювати з будь-якими типами деревини, незалежно від її твердості, він здатний робити вибірку фальця і ​​навіть наточувати ножі. Потужний двигун апарату оснащений надійною системою охолодження, яка не дозволяє перегріватись основним деталям інструменту, оберігаючи їх від корозії та продовжуючи тим самим термін служби.Корпус апарату виконаний з високоякісних матеріалів, стійких до зношування та фізичних навантажень, що дозволяє використовувати цей інструмент навіть там, де умови експлуатації залишають бажати кращого. Корпус має зручний ергономічний дизайн, який максимально сприяє швидкій та ефективній роботі. Всі елементи управління розташовуються відповідно до вимог максимального комфорту, до них легко і швидко отримати доступ, але вони не заважають під час роботи. Збоку передбачено кріплення для підключення пилососа або сміттєзбірника, при використанні яких Ви зможете позбавити себе ще однієї проблеми – прибирання.

Галузь застосування:
Цей інструмент застосовується для виконання широкого спектру столярних робіт і навіть для заточування ножів. Часто зустрічається у столярних майстернях та цехах, гаражах та особистих арсеналах працьовитих користувачів.

Особливості та можливості:
Невелика вага та габарити;
Висока потужність та продуктивність;
Невимогливість до умов експлуатації;
Можливість заточування ножів;
Ергономічний зручний корпус;
Можливість підключення пилососу;
Гум'яні рукояті.

Технічні характеристики
Потужність 1300 Вт
Напруга 220 В
Частота 50 Гц
Число оборотів 15000 об/хв
Ширина обробки 82 мм.
Глибина обробки 2 мм
Клас інструменту професійний
Вага 4.7 кг
Країна виробник Латвія