Виробник:

Роторна газонокосарка Bosch ARM 37 (06008A6201)

Артикул: 42156
5 760 грн
5 999 грн
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Опис газонокосарки Bosch ARM 37:
Електрогазонокосарка Bosch ARM 37 — легка, компактна модель з потужністю 1400 Вт, оснащена лопастним ножем допоможе якісно доглядати за газоном, роблячи його більш здоровим і доглянутим.
Газонокосарка Bosch ARM 37 повністю гарантує комфорт під час роботи з газонокосаркою. Адже, ергономіка даної моделі забезпечує її зручність.
Завдяки маневреності газонокосарки, нею легко керувати та виконувати роботу навіть на важкодоступних ділянках газону.
Вбудовані направляючі забезпечують можливість якісно підстригти траву не тільки на рівних ділянках газону, а й біля самого краю газону, біля стін, бордюрів, тротуарів.

Технічні особливості газонокосарки Bosch ARM 37:
Електричний двигун Powerdrive з потужністю 1400 Вт та функцією захисту двигуна від перенавантаження має знижену передачу – це гарантує швидкість та якість догляду за газоном.
Завдяки центральній 5-рівневій системі можна з легкістю відрегулювати висоту скошування трави від 20мм до 70 мм.
Ріжуча система виготовлена із загартованої сталі високої якості. Лезо роторного ножа, що обертається, з легкістю скошує траву із захватом по ширині 37 см.
Пластиковий контейнер для збору трави місткістю 40 л, дозволяє швидко та просто спустошуватись та легко очищуватись від решток скошеної трави.
Під час розробки даної моделі, багато уваги були приділено ергономіці газонокосарки. Таким чином, інструмент обладнано рукоятками Ergoflex, які зручно лягають у руку. Завдяки якісній побудові рукоятки, виконуючи роботу, Ваші кисть, передпліччя та спина будуть знаходитися у природному положенні, а м'язи не напружуватимуться.
Рукоятка та контейнер для скошеної трави складаються, тому зберігання газонокосарки буде максимально компактним та зручним.

Характеристики
Тип газонокосарки Електричні
Ширина захоплення 37 см
Висота зрізу 20-70 мм
Кількість рівнів висоти зрізу 5
Бренд Bosch
Тип пересування Несамохідні
Тип двигуна Щітковий
Потужність двигуна, кВт 1.4
Обсяг травозбірника, л 40
Вид Газонокосарки
Ріжуча система Роторний ніж
Особливості Регулювання висоти різу
Комплектація Травозбірник 40 л
Вага, кг 12
Гарантія 24 міс
Країна-виробник товару Китай
Країна реєстрації бренду Німеччина
Матеріал травозбірника Пластик

Переглянуті товари