Виробник:

Генератор Hyundai HHY 4050Si

Артикул: 94993
30 100 грн
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Інверторний генератор Hyundai HHY 4050Si стане надійним помічником як для власників дач або заміських будинків, так і для активних мандрівників. Він забезпечить стабільне енергопостачання під час аварійних відключень або відсутності доступу до електромережі, дозволяючи не турбуватися про відсутність світла чи тепла. При навантаженні у 50%, генератор працює до 6 годин безперервно, а завдяки інверторній технології ви отримуєте стабільний і якісний струм, що дозволяє без ризику використовувати його для підключення ноутбуків, зарядних пристроїв та іншої чутливої електроніки.

На передній панелі пристрою розміщено дві розетки для підключення електроприладів потужністю 16А та 220В. Окремий датчик рівня оливи допоможе уникнути проблем через недостатню кількість мастила, тим самим продовжуючи термін служби двигуна. А система захисту від перевантаження та перегріву дозволяє підключати до генератора пристрої з високим пусковим струмом, не турбуючись про стабільність його роботи.

Hyundai HHY 4050Si обладнаний бензиновим двигуном, що при напрузі 220В забезпечує потужність до 3,8 кВт. Паливний бак місткістю 6,5 літрів дозволяє ефективно використовувати паливо, а контролер обертів двигуна оптимізує його витрати відповідно до навантаження. Використання 100% міді в альтернаторі забезпечує стабільний струм та ефективну тепловіддачу, що підвищує надійність і довговічність генератора.

Генератор Hyundai HHY 4050Si вирізняється низьким рівнем шуму та вібрації, тому його можна використовувати навіть у нічний час, не турбуючись про дискомфорт. Рівень шуму на відстані 7 метрів становить лише 69 дБ, а спеціальна демпферна система ефективно гасить вібрації двигуна. Металевий бензобак має захисне покриття, яке запобігає його пошкодженню від механічних чи хімічних впливів.

Основні переваги генератора Hyundai HHY 4050Si:
Тривала робота при 50% навантаженні;
Безпечне підключення чутливої техніки;
Датчик рівня оливи;
Мідний альтернатор для стабільної роботи;
Низький рівень шуму та вібрації;
Компактність та легкість.

Характеристики
Вид палива АІ-92 і вище
Тип генератора інверторний
Потужність максимальна /номінальна, кВт 3.8/3.5
Місткість паливного баку, л 6.5 л
Напруга, В 220
Частота, Гц 50
Максимальна потужність двигуна, к.с/об/хв 6.5 л. с.
Маса, кг 28
Ємність масляного картеру, л 0.6 л
Габарити (ДхШхВ), см 48x38x31
Гарантія 24 місяці

Комплектація:
1. Генератор
2. Свічний ключ
3. Інструкція користувача
4. Гарантійний талон
5. Упаковка

Переглянуті товари