Виробник:

Точильний верстат Sturmax BGM60176

Артикул: 93852
2 229 грн
Зробимо знижку: 111 грн.
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Sturmax BGM60176 –потужний універсальний точильно-шліфувальний верстат побутового призначення. Інструмент призначений для широкого спектру робіт: заточування, шліфування, зняття іржі, надання деталям необхідної форми і т.п. Завдяки солідній масі та широкій опорній платформі з гумовими ніжками модель дуже стійка і дозволяє її використання без примусової фіксації до верстата. Однак, за необхідності пристрій можна закріпити стаціонарно – для цього на основі виконано спеціальні кріпильні отвори. Верстат оснащений надійним 400 Вт асинхронним двигуном і має низькі показники по шуму, вібрації та нагріванню. Комплектується двома абразивними колами з сірого електрокорунду діаметром 175 мм і товщиною 20 мм, з різним типом зернистості, що дозволяє ефективно використовувати інструмент як для чорнових обдирних (грубе заточення, обробка матеріалів підвищеної міцності), так і для більш відповідальних операцій (чистове заточення). Для більшої зручності користувача конструкцією передбачена можливість безінструментального (за допомогою барашкових гайок) регулювання робочих упорів – це дозволяє при необхідності швидко та легко встановити упор для виробу, що заточується під потрібним кутом. Міцні відкидні екрани з полікарбонату надійно захищають оператора від іскор та металевої стружки, дозволяючи контролювати робочий процес без ризику отримання випадкових травм.

Призначення:
для заточування різального інструменту: свердлів, стамесок, лез ножів та ножиць, сокир, зняття фасок та задирок

Особливості:
Прозорий щиток та іскроуловлювач – дають можливість контролювати роботу верстата та захищають від іскор та металевої стружки.
Змінний стан робочих упорів – можливість встановлення упору для заточуваного виробу під потрібним кутом.
Пилозахищений вимикач – довгий термін служби.
Гарантійні зобов’язання: на електроінструмент Sturmax діє гарантія до 24 місяців.

Характеристики
Серія інструменту Sturmax
Вид інструменту точильно-шліфувальний верстат
Діаметр абразивного кола, мм 175
Потужність, Вт 400
Максимальна кількість обертів, об/хв 2950
Посадковий діаметр диска, мм 16
Тип двигуна асинхронний
Тип живлення мережовий
Довжина мережевого кабелю, м 1,5
Напруга, В 230
Вага, кг 9
Тип упаковки картонна коробка
Габарити в упаковці, мм 360х250х290
Гарантійний термін, міс 24
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Україна

Переглянуті товари