Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Висоторіз акумуляторний Al-ko 113926

Артикул: 93010
5 499 грн
Сделаем скидку: 549 грн.
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

CSA 1820 Акумуляторний висоторіз, сумісний з акумулятором 18 V Bosch Home And Garden Compatible
Акумуляторний висоторіз AL-KO CSA 1820 спрощує обрізання сучків і гілок без проводів, що заважають. Регульований кут нахилу ріжучої головки (9 положень) та телескопічна штанга дозволяють косити навіть у важкодоступних місцях, забезпечуючи при цьому точний та акуратний зріз. За рахунок роботи від акумулятора Ви отримуєте великий робочий радіус з високим ступенем свободи пересування, не думаючи про дроти. Це дозволяє працювати безпечно, без втоми, без шкоди для тіла — навіть тримаючи інструмент над головою.

Крім того, акумуляторні інструменти не створюють шуму, шкідливих викидів і не потребують особливого обслуговування.

Технічні характеристики акумуляторного висоторізу AL-KO CSA 1820
Міцне пиляльне полотно Oregon з довжиною різу 20 см забезпечує швидке виконання робіт, зручно в користуванні. Швидкість ланцюга складає 3,7 м/с.

Висоторіз оснащений індикатором заряду акумулятора на ручці та оглядовим вікном у масляному баку. Акумуляторний висоторіз CSA 1820 значно легший за аналогічний бензиновий агрегат, із загальною вагою всього 3,5 кг, включаючи акумулятор, дозволяє вам економити сили при роботі, навіть якщо Вам доводиться тримати його над головою.

У лінійці літій-іонних акумуляторів AL-KO 18 V Bosch Home And Garden Compatible представлено 4 типорозміри. Залежно від ємності, що вимірюється в Ач, акумулятори відрізняється за часом роботи і зарядки. Доступні акумулятори ємністю 2,5/4/5 та 6 А·год. Розряджений акумулятор заряджається від 60 до 130 хвилин. (В залежності від ємності акумулятора час заряджання становить від 60 до 130 хвилин. Щоб прискорити процес заряджання, можна використовувати швидкий зарядний пристрій FC100 Li.) Літій-іонний акумулятор дуже довговічний, не вимагає особливого обслуговування, його легко та зручно заряджати, без саморозряду та ефект пам'яті. Наша дворічна гарантія виробника також поширюється на акумулятор цього пристрою. Акумулятор і зарядний пристрій не постачаються.

Завдяки багатому вибору садової техніки та акумуляторам із сімейства AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Ви будете чудово оснащені для будь-яких видів робіт. Дані акумулятори та їх зарядні пристрої підходять для всіх пристроїв 18 V Bosch Home & Garden та багатьох продуктів інших виробників.

Купівля акумуляторного висоторезу AL-KO CSA 1820 та аналогів
Акумуляторний висоторіз AL-KO CSA 1820 можна придбати у нашому інтернет-магазині або у наших дилерів. Це найлегша базова модель для високоякісного догляду за деревами домашнього саду. Також у комплект (Артикул 113965), включаючи акумулятор та зарядний пристрій.

Технічні дані
Тип приводу Акумуляторний
Акумуляторна техніка AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Вага нетто, кг 3.2 KG
Телескопічна штанга Так
Мах час роботи, 2.5 А год, хв 40 MIN
Length in cm 237 CM
Width in cm 21 CM
Height in cm 12 CM
Мах швидкість ланцюга 3.7
Натягування ланцюга За допомогою спец інструмента
Box Length in cm 113 CM
Сумісні акумуляторні батареї 113893, 113894, 113895, 113896
Довжина шини, см 20 CM
Angle adjustment Yes
Продуктова лінійка Comfort
Мах час роботи батареї 4.0 А год, хв 64 MIN
Бренд AL-KO
Мах час роботи батареї 5.0 А год, хв 80 MIN

Просмотренные товары