Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Повітродувка акумуляторна Al-ko LB 1860 (113922)

Артикул: 92987
3 199 грн
Сделаем скидку: 319 грн.
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

LB 1860 Акумуляторна повітродувка з акумулятором AL-KO 18 V Bosch Home And Garden Compatible
Акумуляторна повітродувка LB 1860 подарує вам задоволення від роботи в саду без дротів, без зусиль та без шкоди для навколишнього середовища. Легке та зручне повітродувка, забезпечить роботу без проводів, без бензину і, отже, без вихлопних газів. Завдяки додатковій функції підвищення потужності Ви зможете легко видаляти сухе листя з плоских поверхонь.

Технічні характеристики акумуляторної повітродувки AL-KO LB 1860
Акумуляторна повітродувка AL-KO LB 1860 працює зі швидкістю повітря до 165 км/год. Ви можете вибирати між економічним режимом (Еко-режим) для економії заряду батареї та режимом додаткової потужності (режим Power). Повітродувка зручна у використанні, в тому числі завдяки зручній м'якій ручці та практичному підвісному ременю. Завдяки невеликій вазі всього 1,8 кг (з акумулятором) робота без втоми гарантована. Потужна аксіальна повітродувка забезпечує продуктивність 450 м³/год.

У лінійці літій-іонних акумуляторів AL-KO 18 Bosch Home And Garden Compatible представлено 4 типорозміри. Залежно від ємності, що вимірюється в Ач, акумулятори відрізняється за часом роботи і зарядки. Доступні акумулятори ємністю 2,5/4/5 та 6 А·год. Розряджений акумулятор заряджається від 60 до 130 хвилин. (В залежності від ємності акумулятора час заряджання становить від 60 до 130 хвилин. Щоб прискорити процес заряджання, можна використовувати швидкий зарядний пристрій FC100 Li.) Літій-іонний акумулятор дуже довговічний, не вимагає особливого обслуговування, його легко та зручно заряджати, без саморозряду та ефект пам'яті. Наша дворічна гарантія виробника також поширюється на акумулятор цього пристрою. Акумулятор і зарядний пристрій не постачаються.

Завдяки багатому вибору садової техніки та акумуляторам із сімейства AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Ви будете чудово оснащені для будь-яких видів робіт. Дані акумулятори та їх зарядні пристрої підходять для всіх пристроїв 18 V Bosch Home & Garden та багатьох продуктів інших виробників.

Покупка акумуляторної повітродувки AL-KO LB 1860 та аналогів
Акумуляторну повітродувку AL-KO LB 1860 можна придбати у нашому інтернет-магазині або у наших дилерів. Це ідеальний помічник для виконання робіт по саду легко та із задоволенням.

Якщо вам потрібний пристрій, що включає акумулятор і зарядний пристрій, можна придбати повний комплект (артикул 113941).

Технічні дані
Тип приводу Акумуляторний
Акумуляторна техніка AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Вага нетто, кг 1.8 KG
Мах час роботи, 2.5 А год, хв 17 MIN
Час заряджання батареї 4.0 А год, хв 95 MIN
Width in cm 15 CM
Length in cm 91 CM
Height in cm 26 CM
Чи може всмоктувати листя? Ні
Швидкість потоку повітря 162 M/S
Продуктивність, м3/год 450 MQH
Box Length in cm 47 CM
Сумісні акумуляторні батареї 113893, 113894, 113895, 113896
Приладдя 2
Бренд AL-KO
Мах час роботи батареї 4.0 А год, хв 27 MIN
Продуктова лінійка Comfort
Мах час роботи батареї 5.0 А год, хв 34 MIN

Просмотренные товары