Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Тример електричний Sturm GT35075

Артикул: 92669
1 591 грн
1 674 грн
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Sturm GT35075 (новинка 2023!) – сучасний та ергономічний електричний триммер – призначений для розчищення садових та присадибних ділянок невеликої площі від трави та бур'янів, фінішної обробки газонів. Має компонування з нижнім розташуванням двигуна – така конструкція, порівняно з електрокосами класичного компонування, забезпечує вищий ККД через менші механічні втрати. Важливою перевагою тримера є його мобільність – мала вага та невеликі габарити дозволяють ефективно використовувати інструмент для скошування трави в умовах із утрудненим доступом, де неможливе застосування колісної газонокосарки. Завдяки наявності спеціального опорного колеса, модель відмінно пристосована для підрізування кромки. Для впевненого скошування трави біля перешкод передбачена металева захисна скоба. Додаткова зручність під час роботи забезпечує можливість зміни положення тримерної головки щодо штанги без допоміжного інструменту – достатньо лише натиснути кнопки регулювання нахилу з обох боків тримера та зафіксувати потрібне положення. Відмінною рисою Sturm GT35075 є низький рівень шуму, завдяки чому триммер може експлуатуватися в місцях, з обмеженнями по шумності: в житлових зонах, лікарнях, школах і т.п. Модель оснащена продуктивним 750 Вт двигуном, що розвиває максимальну частоту обертання котушки з волосінню до 13500 об/хв, що гарантує високу ефективність і якість роботи. Ширина скошування за один прохід становить 300 мм. Інструмент максимально простий в освоєнні та роботі, і не вимагає наявності спеціальних навичок. Має вiдмiнну ергономiку: оптимально розташована кнопка пуску має великий розмір і не вимагає звикання, D-подібна рукоятка, з можливістю безінструментального регулювання, сприяє надійності хвата і кращому контролю в процесі роботи, алюмінієва телескопічна рукоятка дає змогу змінювати довжину інструменту в діапазоні від 0.85 до 1.15 метра, що дає змогу налаштувати триммер під зріст користувача. Для надійної фіксації подовжувача на корпусі передбачено спеціальний зачіпний гак.

Призначення:
для скошування невисокої м'якої трави та бур'янів на присадибних ділянках невеликої площі, фінішної обробки газонів.

Особливості:
Надійний електромотор обмотки ротора та статора виготовлені з міді – у порівнянні з алюмінієвими обмотками краще витримують підвищені навантаження та мають більший ресурс. Тришарове покриття термостійким лаком обмоток ротора та статора захищають електромотор від міжвиткового замикання.
Регулювання нахилу триммерної головки – дозволяє ефективно використовувати триммер під час роботи у важкодоступних місцях.
Телескопічна штанга – дозволяє оптимально налаштувати триммер під користувача будь-якого зростання.
D образна ручка – забезпечує зручність використання інструменту, як для правшів, так і для шульг.
Гак для фіксації подовжувача – дозволяє надійно закріпити подовжувач щодо електрокоси, забезпечуючи його знаходження безпосередньо під рукою.
Гарантійні зобов'язання: на електроінструмент Sturm діє розширена гарантія 24 місяці.

Характеристики
Серія інструменту Sturm
Тип інструмента електротриммер
Споживана потужність, Вт 750
Максимальна кількість обертів, об/хв 13500
Ріжучий елемент волосінь
Діаметр волосіні, мм 1,6
Ширина скошування, мм 300
Тип тримерної головки напівавтомат
Тип штанги телескопічна
Тип рукояті d-подібна
Кількість швидкостей роботи 1
Підтримка постійної кількості обертів під навантаженням немає
Плавний пуск немає
Тип двигуна електродвигун
Захист від перегріву немає
Прогумована рукоятка немає
Захист від випадкового запуску немає
Живлення мережа
Вага, кг 2,08
Напруга, В 230
Тип упаковки картонна коробка
Гарантійний термін, міс 24
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Україна

Просмотренные товары