Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Подвійний зарядний пристрій Hyundai C1821LI

Артикул: 92363
1 499 грн
Сделаем скидку: 59 грн.
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Нова технологія 18V Lithium ONE від Hyundai встановлює нові стандарти для бездротових інструментів. Завдяки технології 18V Lithium ONE тепер ви можете швидко і легко використовувати всі пристрої та інструменти серії HYUNDAI 18V Lithium ONE всього від однієї батареї. Один акумулятор для всіх пристроїв - це девіз, і саме так ви зможете багаторазово спростити свою роботу. Але технологія 18V-Lithium-ONE дає не лише цю перевагу. Вражає і той факт, що потужні акумулятори не перегріваються, забезпечують надійний захист від повного розряду та не потребують обслуговування ваших пристроїв. Батареї та їх пристрої мають тривалий та чудовий термін служби. Постійно розряджена ємність батареї стала історією з 18-вольтовими літієвими батареями.

Використовуйте літієві акумулятори 18 В для різних інструментів та навісного обладнання HYUNDAI. Вони підходять для садового обладнання, такого як газонокосарки, тримери для газонів, бензопили, кущорізи або повітродувки. Акумулятори також можна використовувати в таких інструментах, як дрилі, ударні дрилі, ударні гайковерти, кутові шліфувальні машини, лобзики, циркулярні пилки, багатофункціональні інструменти або шліфувальні ексцентрикові машини. Ви можете використовувати один і той же акумулятор HYUNDAI 18V Lithium One для всіх цих пристроїв - ця робота ще ніколи не була для вас такою простою. Коли справа доходить до захисту навколишнього середовища, все говорить на користь технології Hyundai 18V Lithium ONE. Немає вихлопних газів чи зайвого шуму, який може заважати оточуючим.

Наприклад, використовуйте літієву батарею 18 В, що входить до комплекту акумуляторного комбінованого дриля, для широкого спектру акумуляторних інструментів HYUNDAI. Це полегшує транспортування робочих матеріалів та швидку та ефективну заміну інструментів у польових умовах. Завдяки можливості багаторазового використання акумуляторів HYUNDAI ви не обмежені у використанні свого робочого обладнання та можете швидко та ефективно прогресувати у своєму робочому процесі. Також особливо вигідно те, що вам потрібні лише 1-2 батареї, які підходять до всіх пристроїв. Таким чином, ви можете заощадити багато грошей та місця для зберігання.

Потужні батареї з технологією 18V-Lithium-ONE говорять самі за себе, особливо з точки зору надійності, терміну служби та ємності батареї. Акумулятори HYUNDAI заряджаються за допомогою пристрою швидкого заряджання HYUNDAI або подвійного зарядного пристрою, які забезпечують дбайливе та надійне заряджання. Приблизно через 1,5 години заряджання для акумулятора 4,0 Аг ваш робочий інструмент повністю заряджений і готовий до роботи. Завдяки високоефективним батареям можна уникнути затоки дратівливого бензину або можливих аварій із кабелем. Таким чином, ви можете комфортно та ефективно виконувати свою роботу без додаткових кабельних барабанів або сплутаних кабелів.

Подвійний зарядний пристрій HYUNDAI C1821LI
Підходить для акумуляторів 2,0 Ач та 4,0 Ач
Сумісний з усіма батареями HYUNDAI серії 18V Lithium ONE.
Час заряджання 1 година для 2,0 Ач, 1,5 години для 4,0 Ач

Переваги продукту
Електронний контроль температури
Захист від перегріву з електронним керуванням
Захист від глибокого розряду
Економія місця завдяки компактній конструкції

Просмотренные товары