Виробник:

Насадка висоторіз AL-KO CSA 4020 Energy Flex (113612)

Артикул: 92338
4 299 грн
Зробимо знижку: 429 грн.
Немає в наявності
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Обрізка гілок, живоплоту та косіння трави одним пристроєм, незалежна та тиха завдяки батареї. Мультиінструмент AL-KO 36 V - це зручний і універсальний помічник для обслуговування домашніх садів.

Додаткове навісне обладнання CSA 4020 перетворює базовий пристрій MT 40 у висоторіз
Якщо у Вас є AL-KO Мультипристрій MT 40, Ви можете легко перетворити базовий пристрій із насадкою CSA 4020 у висоторіз. Завдяки системі швидкої заміни, що не потребує інструментів, насадку можна взагалі прикріпити за кілька рухів - і можна почати відразу ж обрізку дерев.
Якісна 20-сантиметрова пильна шина з ріжучим ланцюгом дозволяє легко спиляти ще більш товсті гілки без заклинювання, застрягання або розриву ланцюга. Це дає змогу легко працювати над головою без втоми – висоторіз підтримується ремінцем для перенесення, що входить у комплект поставки.
Завдяки роботі акумуляторної батареї базового пристрою є великий радіус дії з великою свободою руху, не звертаючи уваги на дратівливі кабелі. Це особливо вигідно при роботі над головою та на сходах. Крім того, електродвигун значно легший порівняно з бензиновим двигуном і дозволяє спокійно, без шкідливих викидів та з незначним обслуговуванням користуватися в будь-який час доби.
Якщо розібрати базовий пристрій MT 40 і насадку CSA 4020, то можна їх транспортувати та зберігати з економією місця.

Технічні характеристики насадки для висоторіза AL-KO CSA 4020
Міцний ріжучий ланцюг дозволяє швидко працювати при хорошій керованості одночасно з довжиною 20 см і товщиною пиляння 10 см. Точним результатам пиляння сприяє майже безвібраційний, акумуляторний електродвигун останнього покоління. Завдяки розширенню штанги, що входить до комплекту поставки, Ви можете розширити висоторіз на 70 см і потім досягти робочої висоти до 4 м. Ви можете працювати до 30 хвилин з одним зарядом літій-іонного акумулятора 36 V 40 V / 5 Аh в базовому пристрої MT 40. Порожню батарею можна зарядити приблизно за 2 години.

Купити насадку для висоторіза AL-KO CSA 4020 або знайти альтернативи
Ви можете придбати насадку для висоторіза AL-KO CSA 4020 у нашому інтернет-магазині або у спеціалізованих дилерів. Це перетворює багатофункціональний пристрій MT 40 у гнучкий зручний висоторіз. Якщо Ви хочете використовувати насадку для висоторіза для інших завдань, ми рекомендуємо шпульку з ліскою /ножову голівку BCA 4030 (артикул № 113615) або насадку для живого огородження HTA 4045 (артикул № 113613)

Технічні дані
Тип приводу Акумуляторний
Акумуляторна техніка AL-KO 36 V
Вага нетто, кг 2.3 KG
Length in cm 178 CM
Мах швидкість ланцюга 4.2
Довжина шини, см 20 CM
Бренд AL-KO
Продуктова лінійка Comfort

Переглянуті товари