Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Стіл Concepto VERMONT MATT LATTE DT501GL-MATT LATTE

Артикул: 91577
7 990 грн
Сделаем скидку: 479 грн.

Варианты: Лате

  • уточняйте
  • 9 496 грн
  • уточняйте
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Стіл Vermont (Вермонт) Matt Latte - розкладний обідній стіл зі стільницею з міцного загартованого скла. Елегантний стіл виконаний в лаконічному стилі - традиційна прямокутна форма стільниці і чотири ніжки під прямим кутом. Нічого зайвого!

Такий стіл стане центральним елементом обідньої зони у вітальні або на кухні, на веранді або критій терасі заміського особняка. Металеві ніжки кольору латте гармонійно поєднуються зі стільницею в тон. Дана модель стола надійна і ґрунтовна завдяки міцним високоякісним матеріалам і продуманій конструкції. При цьому стіл виглядає стримано і неймовірно стильно.

У складеному стані стіл розрахований на 6 персон, з додатковою панеллю - на 8. Додаткова вставка, розташована збоку, дозволяє при необхідності збільшити стіл на 50 см. Така функція незамінна для невеликих просторів, де немає можливості поставити великий обідній стіл, але при цьому потрібно час від часу розміщувати гостей і родичів. Розкласти стіл дуже просто: потрібно потягнути додаткову панель на себе, висунути і підняти її. В ніжки столу з боку вставки вбудовані міні-коліщатка, які полегшують процес трансформації.

Крім житлових інтер'єрів, стіл можна використовувати в мітинг-румах офісів, конференц-залах готелів, в бенкетних залах ресторанів і інших просторах.

Стільниця і панель: загартоване матове скло
Стільниця виготовлена із загартованого скла. Скляна плита має товщину 10 мм. Поверхня столу не тільки приємна на дотик, але і дуже практична, так як на матовому склі не видно відбитки рук, мокрі розлучення або пил. Багато хто задає питання про доцільність використання скла в якості стільниці. Відповідаємо: скло дійсно міцне, але все ж це скло. Не варто упускати на нього важкі предмети, але якщо неприємність все таки сталася - гартоване скло покриється тріщинами або утворює осколки з тупими безпечними краями. Що використовується в столах скло стійко до легких механічних пошкоджень, дії вологи і перепадів температури. Забруднення не можуть проникати в структуру, скло не вбирає запах. Також скло - екологічно чистий матеріал, не містить шкідливих речовин і небезпечних хімічних сполук.

Запобіжні заходи: будь ласка, для збереження ідеального зовнішнього вигляду тривалий час ми НЕ рекомендуємо різати овочі або хліб прямо на поверхні столу, а також ставити на неї гарячі каструлі або сковорідки прямо з плити. Правильно використовуйте скляні столи, використовуйте підставки, серветки і підкладки під посуд, витирайте стіл за допомогою мікрофібри і якісного неабразивного кошти для миття скла.

Розсувний механізм
Деталі розсувного механізму зроблені з металу і розраховані на тривалий термін експлуатації. Додаткова панель розташована в торці столу.

Ніжки: сталь
Ніжки зроблені зі сталі, пофарбованої в колір латте методом порошкового фарбування. Поверхня - матова. Самі ніжки мають витягнуту форму, виглядають дуже витончено.

Характеристики
Ширина, мм 1200
Глибина, мм 800
Ширина максимальна, мм 1700
Висота, мм 760
Форма прямокутна
Функціонал розкладний (розсувний), на ніжках
Колір стільниці (полок) лате, коричневий
Колір основи коричневий, лате
Матеріал стільниці (полок) скло
Матеріал основи метал
Призначення дім, кафе та ресторан
Тип обідні

Просмотренные товары