Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Електроконвектор Bonjour Turbo Heat 10 CEG BL-Meca/Q1 (750W) 100064

Артикул: 90680
2 069 грн
Сделаем скидку: 103 грн.
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Електроконвектор BONJOUR TURBO HEAT 10 CEG-BL-Meca/Q1 (750W) з комплектом підставок – автономний електрообігрівач французької торгової марки Atlantic можна використовувати як основне, так і додаткове джерело тепла.

Тонкий корпус нагрівальної панелі з оптимізованими гратами забезпечує прискорену циркуляцію повітряного потоку, що дозволяє компактному конвектору швидко прогрівати температуру в приміщенні. Прилад оснащений механічним термостатом високої точності та механічною панеллю керування зі зручним регулятором температури та кнопкою вимкнення.

Конвектор розрахований на потужність 750 Вт і передбачає граничну робочу температуру 28 °С, мінімальна робоча температура постачає 7 °C. Площа обігріву 7,5 м2 (розрахунок 1 кВт на 10 м2). Вага обігрівача 2,9 кг, висота – 451 мм, ширина – 384 мм, глибина – 98 мм без урахування кронштейну/з огляду на кронштейн 114 мм.

Економічність та сучасні технології
Швидке прогрівання та розподіл тепла відбувається за рахунок оснащення конвектора потужним нагрівальним елементом BONJOUR TURBO HEAT 10 з алюмінієвим дифузором та захисною оболонкою з нержавіючої сталі. Наявність дифузора збільшує площу теплообміну та швидкість прогріву повітря в приміщенні, а передня панель при цьому не перегрівається. Новий, більш тонкий і компактний корпус з оптимізованими гратами спеціально розроблений для прискореної циркуляції повітряного потоку та оптимального обігріву приміщення площею до 10 м2. При цьому конвектор працює безшумно.

Режими управління
В електроконвекторі BONJOUR TURBO HEAT 10 CEG-BL-Meca/Q1 (750W) передбачено механічне керування у двох режимах за допомогою регулятора температури та перемикача. Режим Комфорт надає можливість вибору бажаної комфортної температури або прогріву повітря в приміщенні від 7 °С до 28 °С. Для встановлення цього режиму кнопку перемикача переводять у положення «І», регулятор температури повертають у положення МАХ і чекають доки повітря в приміщенні прогріється до відчуття комфорту. Після цього регулятор провертають у зворотному напрямку до клацання, і конвектор автоматично забезпечує нагрівання до заданої температури.

Режим "Антизамерзання" дозволяє підтримувати мінімальну температуру близько 7 °С. Для активізації цього режиму кнопку вимикача залишають у положення «І», а регулятор температури переводять у положення MIN. На всіх режимах нагрівальний елемент не включається, якщо температура в приміщенні вище максимально можливого положення термостату.

Захист та безпека
Надійний механічний термостат з точністю регулювання +/-0,8 ° С вимикається під час перегріву, збільшуючи термін служби приладу.

Сильному нагріванню поверхні корпусу перешкоджає ТЕН закритого типу з алюмінієвим дифузором та захисною оболонкою з нержавіючої сталі, тим самим запобігає можливості отримання опіків.

Датчик падіння, ступінь захисту IP24 (від попадання бризок), подвійна ізоляція Класу II, пластикові куточки, що округляють, роблять використання електроконвектора Bonjour комфортним, економічним і безпечним.

Монтаж, сервіс, гарантії
Конвектор Бонжур Турбо Хіт 10 CEG-BL-Meca/Q1 750W – компактний, стильний, не займаючи багато місця, органічно вписується в дизайн приміщення. За допомогою спеціального кронштейна легко монтується на стіну або за допомогою ніжок, що входять в комплект, встановлюється на підлогу.

Ця модель електричного конвектора BONJOUR TURBO HEAT 10 CEG-BL-Meca/Q1 750W розрахована на багаторічний період експлуатації. Виробник дає 2 роки гарантії на роботу даного приладу.

Комплектація
У комплектаційний набір конвектора BONJOUR TURBO HEAT 10 CEG-BL-Meca/Q1 750W входять:

кабель з вилкою
кронштейн для настінного монтажу
посібник з експлуатації та упаковка
підлогові ніжки

Особливості та переваги BONJOUR TURBO HEAT 10 CEG-BL-Meca/Q1 750W
Розрахований на тривалий термін експлуатації
Датчик падіння, вимкнення при перегріві, подвійна ізоляція Класу II, та ступінь захисту IP24 забезпечують безпеку у використанні
Потужний нагрівальний елемент BONJOUR TURBO HEAT 10 і новий, більш тонкий корпус з оптимізованими ґратами забезпечують швидке прогрівання та прискорену циркуляцію теплового потоку
Регулювання та фіксація комфортної температури за допомогою поворотної ручки не тільки економлять електроенергію, але й роблять використання конвектора BONJOUR TURBO HEAT 10 CEG-BL-Meca/Q1 (750W) простим та зручним
Компактний розмір конвектора та приваблива конфігурація панелі легко вписується у дизайн приміщення
Висока якість порошкового фарбування корпусу зберігає сяючий білий колір протягом усього терміну експлуатації

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Виробник Bonjour
Тип конвектор
Вид енергоносія електричний
Спосіб встановлення підлоговий, настінний
Потужність (max) 750 Вт
Нагріваючий елемент закритий трубчастий (ТЕН)
Управління та індикація механічне
Площа приміщення 7.5 кв.м
Потужність обігріву 750 Вт
живлення 220 В
Системи захисту термостат; вологозахист; датчик перекидання; захист від перегріву; клас захисту - IP 24
Розмір (ВхШхГ) 451х384х114 мм
Вага 2,9 кг
Колір білий
Додатково тип термостата – механічний; кількість режимів обігріву – 1; регулятор потужності
Країна виробник Україна
Гарантія 24 місяці офіційної гарантії від виробника