Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Крісло офісне GT X-2975 White (4820226200604)

Артикул: 77865
уточняйте

Варианты: Білий

Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (1)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 

guest 01.09.2019 11:38:52

Купила белое кресло под цвет мебели. Очень хорошо вписывается в интерьер. Понравился закругленный край сидения, не давит ноги. Приятная на ощупь обшивка, хорошо пропускает воздух и легко чистится.



Добавить отзыв:

Офісні меблі можуть бути не тільки неймовірно стильними, але також дуже зручними та ергономічними. Втіленням всіх цих якостей стала лінійка офісних крісел GT Racer X-2975, яка отримала багатий зовнішній вигляд та дарує неперевершене відчуття комфорту своєму власникові. Вся поверхня отримала декоративне оздоблення рядковим швом і перфоровані вставки в спинці і сидінні для поліпшення циркуляції повітря крізь обшивку. GT Racer X-2975 виконана в класичному бізнес-стилі та суворій однотонної колірній гамі - на вибір надається дві моделі - чорна і біла.

Досить висока профільована спинка повторює S-подібний вигин хребта, дозволяючи користувачеві влаштуватися в ньому максимально комфортно. Сидячий спосіб життя передбачає велике навантаження на плечовий пояс і поперековий відділ, тому так важливо облаштувати собі максимально комфортне робоче місце. Не має знімних підголівника та поперекової подушки, тим не менш, вона досить зручна для тривалого використання. Офісна робота нерідко буває пов'язаною зі стресами. Заспокоїтися, привести свої нерви в порядок, поміркувати над складанням звіту або про майбутню ділову зустріч можна, відкинувшись у кріслі і розмірено погойдуючись, завдяки вбудованому механізму погойдування. Він активується за допомогою окремого бічного перемикача, розташованого під сидінням.

За надійність відповідають посилений каркас і металева п'ятипроменева база. Широкі прогумовані колеса дозволяють пересувати крісло з місця на місце, не залишаючи слідів і подряпин на підлоговому покритті. Телескопічна стійка дає можливість відрегулювати висоту моделі згідно зросту користувача. Провертається навколо своєї осі на 360°, тому ви зможете дотягнутися до будь-якої полиці з звітами або сусіднього столу, без необхідності залишати затишне робоче місце. Підлокітники в GT Racer X-2975 отримали конфігурацію у вигляді зварної нерухомої конструкції з великими м'якими накладками не тільки по верхньому краю, а й по висоті. Вони перегукуються за стилем з хрестовиною і мають хромоване покриття.

Край сидіння закруглений для максимальної зручності. Така конструкція буде перешкоджати перетисканню судин на ногах, через що можуть виникати набряки, що часто трапляється в спекотну пору року. На відміну від попередніх офісних моделей, отримала роздільні підйомно-поворотний механізм і погойдування. Тепер вони повністю незалежні один від одного і знаходяться на окремих перемикачах з різних сторін сидіння.

Матеріалом обшивки виступає штучна тришарова шкіра PU. На дотик цей матеріал м'який і оксамитовий. Він не боїться перепадів температур, досить довговічний і зберігає свій початковий вигляд протягом тривалого періоду. Також він досить простий в експлуатації і легко піддається очищенню. Шкіра PU не вбирає сторонні запахи і не має свого власного, а також не перешкоджає циркуляції повітря.

Наповнювачем служить спінений полівінілхлорид, що, завдяки своїй структурі отримав унікальні властивості - він відмінно пружинить, не зминається і легко повертає свою форму після припинення механічного впливу. Даний матеріал відрізняється своєю гігроскопічністю і чудовими дихаючими якостями. Він легко пропускає повітря, в ньому не заводяться грибок, цвіль, кліщі та інші шкідливі мікроорганізми. Тому він використовується найчастіше у виготовленні ортопедичних та дитячих меблів.

Основні характеристики
Серія X-2975
Тип Офісне крісло
Конструкція основи Хрестовина з роликами
Сидіння М'яке
Спинка Спинка не відкидається, механізм нахилу відсутній
Матеріал оббивки Екошкіра
Підлокітники М'які
Матеріал підлокітників Метал (хром) з м'якими накладками
Максимальне навантаження 120 кг
Механізм гойдання Tilt (гойдання з фіксацією в початковому положенні)
Регулювання висота сидіння Механізм газлiфт Євростандарт
Матеріал рами Метал
Діаметр основи 70 см
Кількість коліс бази крісла 5
Вага 20 кг
Колір Білий
Висота мiн. 108 см
Висота макс. 118 см
Габарити
Висота спинки 68 см
Глибина 65 см
Ширина 70 см

Додаткові характеристики Регулювання висоти сидіння
Комплектація Спинка - 1; Сидіння - 1; Хрестовина - 1; Механізм - 1; Пневмопатрон - 1; Підлокітники - 1 комплект; Ролики - 1 комплект; Гвинти для монтажу - 1 комплект; Інструкція з встановлення - 1;

Просмотренные товары