Виробник:

Фарбопульт електричний 550 Вт Sturmax SGM96550

Артикул: 94164
1 200 грн
Зробимо знижку: 60 грн.
Доставка
Оплата
Гарантія
Відгуки (0)

Доставка по Києву

Вартість доставки при замовленні на суму понад 5000 грн безкоштовна!

При замовленні вартістю до 5000 грн. складає 100 грн.

Доставка здійснюється водієм до під'їзду.

Вартість підйому без ліфта розраховується індивідуально.

Підйом товару з ліфтом: 100 грн.

чайові не обов'язкові, але вітаються


Доставка по Україні

- На склад Новою поштою або будь-якою іншою кур'єрською службою

- Адресна доставка кур'єром Нової пошти

Способи оплати
Ви можете сплатити готівкою тільки при покупці у Києві та Київській області. Оплата провадиться виключно в національній валюті за курсом на момент замовлення. Співробітник нашої компанії оформить та передасть Вам усі необхідні документи. 
По безготівковому 
розрахунку  оплата здійснюється наступним чином: після оформлення замовлення, співробітник магазину факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете сплатити у касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми. Для юридичних осіб пакет усіх необхідних документів надається разом із товаром.
Важливо! Виставлений рахунок дійсний протягом 3-х робочих днів. У разі якщо рахунок оплачується пізніше за цей термін, перед оплатою необхідно ОБОВ'ЯЗКОВО зв'язатися з менеджером для уточнення наявності товару на складі та повторного резервування. 



Додати відгук:

Sturmax SGM96550 – універсальний електричний фарбопульт – призначений для робіт з розпилення лакофарбових матеріалів, як водорозчинних, так і на основі розчинників, в’язкістю до 60 DIN. Модель оснащена 550 Вт електромотором, що дозволяє забезпечити продуктивність у 700 мл/хв. Краскопульт Sturmax SGM96550 має систему розпилення HVLP (High Volume / Low Pressure), яка характеризується великим об’ємом повітря та низьким тиском – це гарантує рівномірне нанесення лакофарбового матеріалу, сприяючи високому відсотку його перенесення на поверхню заготівлі, при мінімальних втратах на розбризкування. Завдяки невеликим габаритам та масі, інструмент максимально комфортний в експлуатації і дозволяє ефективне використання навіть в умовах з важким доступом. Передбачена можливість регулювання пристрою під конкретний вид виконуваних робіт – в залежності від необхідності, користувач може налаштувати оптимальну для себе інтенсивність розпилення, а також встановити потрібний тип розпилюваного струменя: горизонтальний, вертикальний, або точковий. Наявність швидкознімного блоку розпилення суттєво полегшує обслуговування фарбопульта та його чищення після фарбувальних робіт. У базову комплектацію інструменту входять віскозиметр та змінні форсунки – 1.8 та 2.6 мм.

Призначення:
для робіт з розпилення фарб, як водорозчинних, так і на основі розчинників, лаків, ґрунтовок, двокомпонентних фарб, очисників, герметиків, морилок та інших лакофарбових матеріалів в’язкістю до 60 DIN.

Особливості:
Сопло, що регулюється – забезпечує оптимальний режим нанесення лакофарбових матеріалів на поверхню.
Швидкознімний блок розпилення – полегшує обслуговування фарбопульта та його чищення після фарбування.
Регулювання інтенсивності розпилення – дозволяє налаштувати оптимальну інтенсивність подачі лакофарбового матеріалу.
Гарантійне зобов’язання: на електроінструмент Sturmax діє гарантія 24 мiсяцi.

Характеристики
Серія інструменту Sturmax
Вид інструменту фарбопульт
Потужність, Вт 550
Продуктивність, мл/хв 700
Максимальна в'язкість, DIN 60
Обсяг бака, л 0,8
Регулювання подачі суміші так
Регулювання струменя розпилення так
Розташування бака нижнє
Тип живлення мережовий
Напруга, В 220
Тип упаковки картонна коробка
Гарантійний термін, міс 24
Країна виробник Китай
Країна реєстрації бренду Україна

Переглянуті товари