Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Холодильник вбудований Gorenje RI2181A1

Артикул: 87043
19 206 грн
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Технологія AdaptTech. Холодильник який пам’ятає Ваші звички
Інтелектуальна система підтримує в холодильнику оптимальну температуру незалежно від того, наскільки часто відчиняються дверцята. При їх відчиненні, температура у приладі різко підвищується і продукти піддаються термічному шоку, що пришвидшує їх псування. Холодильник постійно спостерігає та аналізує як саме його використовують. Тож, він може передбачити коли будуть відчинятися дверцята, та саме перед цим знизити температуру на 1 чи 2 °C, що забезпечить її підтримку, продукти довше залишаться свіжими та не втратять поживних речовин.

Технологія IonAir із системою охолодження DynamiCooling. Зберігає виключно приємний аромат
Насичене негативними іонами повітря, зберігає смак та видаляє неприємний запах під час роботи удосконаленої системи вентиляції, яка регулює рівень температури всередині холодильника та рівномірно розповсюджує іонізоване повітря навколо продуктів не в залежності від того, на якій з полиць вони розміщені.

Тримач для пляшок. Правильне місце для пляшок та банок
У холодильниках Gorenje, пляшки не займають простір, який може бути ефективно використаний для зберігання інших продуктів на дверних чи скляних полицях; спеціальний тримач для пляшок забезпечує оптимальне використання простору для зберігання.

Глибока дверна полиця для пляшок. Безпечне зберігання пляшок
Дверцята холодильного відділення мають достатньо місця для зберігання великих скляних та пластикових пляшок. Спеціальні стопери тримають та запобігають їх руху або пошкодженню, під час відчинення чи зачинення дверцят.

Функція SuperCool. Швидке охолодження після щотижневих закупок
Функція інтенсивного охолодження знижує температуру в холодильнику до 3 °C, що майже вдвоє менше за звичайний рівень температури. Низька температура та великий простір холодильної камери — це ідеальні умови для швидкого охолодження продуктів після походу в магазин. Через шість годин ця функція автоматично вимикається, а температура в холодильному відсіку повертається до початкового значення. Навіть якщо Ви забудете вчасно ввімкнути функцію, інтелектуальні датчики зроблять це за Вас.

Функція інтелектуального охолодження SuperCool. Прискорене автоматичне охолодження
Навіть найбільші закупи більше не проблема. Коли ви завантажуєте велику кількість продуктів до холодильного відділення, інтелектуальні сенсори фіксують підвищення температури та активують функцію SuperCool. Охолоджувальна система почне працювати із максимальною інтенсивністю, поки не буде досягнуто встановленої раніше температури, що забезпечить оптимальні умови для продуктів.

Контейнер MultiBox. Мультифункціональний та практичний контейнер
В універсальному контейнері з кришкою, на дверцятах холодильника, можна зберігати сир, часник, та інші продукти, що мають різкий запах. Це захистить їх від пересихання, та збереже свіжість. Верхню частину контейнера, можна використовувати для зберігання яєць або приготування льоду.

Контейнер Контейнер MixBox Чистий і охайний холодильник. Мультифункціональний та практичний контейнер
Ця мілка шухляда призначена для зберігання маленьких продуктів, як-от пастоподібних продуктів, вершкового масла, рибних консервів і закусок, завдяки чому Ваш холодильник виглядатиме акуратно й Ви не забуватимете про їжу, аж поки не скінчиться її строк придатності. А функція висування та повернення на місце забезпечує легкий доступ до вмісту шухляди.

Контейнер CrispZone із функціями VitaLight та SmartHumidity. Садова свіжість
Один із найбільших контейнерів для овочів та фруктів, що представлений на ринку CrispZone - збереже свіжість продуктів завдяки низькій температурі, автоматичному контролю вологості та спеціальному освітленню. SmartHumidity – завдяки спеціальній мембрані, що автоматично випускає надлишок вологи, постійно підтримується її оптимальний рівень у відділенні. Освітлення VitaLight підтримує природне дозрівання та зберігає свіжість зібраних чи куплених фруктів і овочів значно довше.

Освітлення LedLight. Яскраве та ефективне
LED освітлення у холодильниках забезпечує відмінну ефективність та яскравість. Термін використання втричі довший, ніж у звичайних ламп. Також, LED освітлення зберігає в десять разів більше електроенергії.

Плаский шарнір дверцят. Легке відчинення та зачинення дверцят
Міцні та готові до навантаження петлі, дозволяють зберігати більше продуктів на полицях дверцят. Також додає зручності кут їх відчинення, що складає 115°, та покращує огляд вмісту холодильника. Завантажувати та діставати продукти тепер простіше, оскільки дверцята не зачиняться. У випадку, якщо ви забудете їх закрити повністю, петлі це зроблять самостійно, що запобіжить витрат електроенергії.

Контейнер FreshZone. Справжня природна свіжість
Контейнер зі зниженою температурою у холодильнику ідеальний для зберігання м’яса, риби, фруктів та овочів. Він збереже свіжість, аромат, колір, та смак продуктів значно довше.

Полиці MultiAdjust. Необмежені можливості зберігання
Позиції міцних скляних полиць дуже легко можна відрегулювати, вийняти чи встановити у холодильник. Це надає повну свободу у створенні внутрішнього інтер’єру приладу, керуючись Вашими особливими потребами. Полиці із загартованого скла надзвичайно витривалі, тож забезпечать зберігання великої кількості продуктів.

ОСНОВНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Тип холодильника: однокамерний
Загальний корисний об'єм: 301 л
Розташування морозильної камери: немає
Тип керування: електронне
Дисплей: є
Захист від дітей: немає
Режим «Відпустка»: немає
Режим «Еко»: немає
Кліматичний клас: SN-N-ST
Клас енергоспоживання: A+
Споживання електроенергії: 141 кВт∙год/рік
Рівень шуму: 37 дБ
Кількість компресорів: 1
Кількість незалежних контурів охолодження: 1
Сигналізація несправностей: є
Сигналізація відкритих дверей: є
Кріплення фасаду: жорстке
Дверний упор: правий, перенавішуваний
Номінальна напруга: 220-240 В
Споживана потужність: 75 Вт
Електричний кабель: дані відсутні
ХОЛОДИЛЬНЕ ВІДДІЛЕННЯ
Корисний об'єм холодильної камери: 301 л
Система охолодження холодильної камери: статична
Вентилятор: є
Функція швидкого охолодження: є
Зона свіжості: є
Освітлення холодильної камери: світлодіодне стельове
Матеріал полиць: загартоване скло
Кількість полиць: 6 шт.
Кількість дверних полиць: 6 шт.
Полка для пляшок: підвісна металева
Висувні контейнери: 3 шт.
Додатково: Іонізація повітря IonAir
ГАБАРИТИ, ВАГА, КОЛІР
Розміри ніші для вбудовування (ВхШхГ): 177,5-178х56-57х56 см
Габарити (ВхШхГ): 177,2х54х54,5 см
Вага: 57,5 кг
Країна виробник: Сербія
Гарантія: 24 місяці офіційної гарантії від виробника

Просмотренные товары