Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Геймерське крісло GT X-2560 Black/White/Light Blue 4820226202004

Артикул: 85465
уточняйте

Варианты: Блакитний

  • уточняйте
  • уточняйте
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Крісла GT Racer представлені широким модельним рядом, а серія X-2560 - один з оптимальних геймерських варіантів. Цей виріб може стати відмінним доповненням для кімнати любителя комп'ютерних ігор, так як він має відповідний дизайн та виготовлений зі зносостійких, якісних і міцних матеріалів. Користувач може регулювати висоту сидіння або підлокітників, вибравши для себе найбільш комфортне положення. Прогумовані колеса забезпечують стійкість крісла, а м'який і пружний наповнювач - зручність під час експлуатації.

Ергономічність

Володарі GT Racer X-2560 мають можливість налаштувати крісло під свої потреби, змінивши висоту сидіння, тому дана модель підійде для геймерів різного зросту. Так як в процесі ігрових баталій постійно задіюються руки, у виробі передбачені регульовані підлокітники з м'якими накладками для зниження навантаження на плечовий пояс. Крісло також можна перевести в режим планомірного похитування, що допоможе розслабитися фізично і зняти зайву напругу.

Зносостійкість

Геймери багато часу проводять в кріслі. Щоб це не відбилося на експлуатаційному терміні, виріб моделі X-2560 створюється з якісних матеріалів з високими зносостійкими показниками. Оббивка, наповнювач, а також металеві частини крісла дуже міцні, на них важко залишити подряпини або пошкодити. Вироби цієї серії довгий час зберігають свій первісний вигляд навіть при постійному використанні.

Колірна гама і зовнішній вигляд

GT Racer серії X-2560 представлено моделями в трьох колірних рішеннях. Саме крісло має забарвлення переважно чорного кольору, з плавними білими лініями. У центрі - фігура блакитного, червоного або жовтого кольору, в залежності від обраного власником забарвлення. Це крісло має незвичайний дизайн, завдяки якому відразу можна зрозуміти, що воно призначене для кімнати геймера. Завдяки естетичним властивостям оббивки, крісло моделі X-2560 ефектно виглядає в інтер'єрі, гармонійно доповнюючи його.

1D-підлокітники

У кріслах GT Racer моделі X-2560 передбачені регульовані 1D-підлокітники. Користувач може відрегулювати їх по висоті, що допоможе в ряді ситуацій. Опустивши підлокітники, ви зможете заїхати кріслом під стіл, якщо він досить високий, або ж максимально підняти їх вгору, щоб спертися ліктями і дозволити рукам відпочити. 1D-підлокітники виготовлені з пластику, мають м'які накладки з приємною на дотик оббивкою з екошкіри.

Механізм Tilt

Під час гойдання нервова система людини позбавляється від напруги, так як даний процес заспокійливо діє на психіку. Завдяки наявності в конструкції X-2560 механізму Tilt, користувач зможе перемкнути крісло в режим гойдання. При цьому потрібно трохи упиратися ногами в підлогу, тому в режимі хитання додатково розминаються суглоби.

Механізм Gaslift

За підтримку сидіння відповідає механізм Gaslift Євростандарт 2-го класу. Цей надійний пневмопатрон підвищеної міцності розрахований на навантаження до 120 кг. Він дозволяє користувачеві обертатися навколо власної осі на 360°, а також змінювати висоту сидіння під свій зріст.

Купуючи крісло GT Racer X-2560, Ви отримуєте:

  • довговічність, надійність і ергономічність;
  • правильний розподіл навантаження на хребет;
  • зняття м'язової напруги від тривалого сидіння;
  • стильний сучасний дизайн.
Основні характеристики
Серія X-2560
Матеріал наповнювача Пінополіуретан
Тип Геймерсье крісло
Конструкція основи Хрестовина з роликами
Сидіння М'яке
Спинка Спинка не відкидається
Матеріал оббивки Екошкіра
Підлокітники 1D
Матеріал підлокітників Пластик з м'якими накладками
Максимальне навантаження 120 кг
Механізм гойдання Tilt
Регулювання висота сидіння Механізм газлiфт Євростандарт
Матеріал рами Дерево
Матеріал хрестовини Нейлон
Діаметр основи 70 см
Кількість коліс бази крісла 5
Вага 15 кг
Колір Чорний з білим та блакитним
Висота мiн. 117 см
Висота макс. 127 см
Габарити крісла
Висота підлокітників 27-34 см
Висота сидіння 46-56 см
Висота спинки 78 см
Глибина крісла 65 см
Глибина сидіння 49 см
Ширина крісла 66 см
Ширина сидіння 56 см
Ширина спинки 52 см
Додатково
Додаткові характеристики Регулювання висоти сидіння; Фіксація положення крісла;
Комплектація Спинка - 1; Сидіння - 1; Хрестовина - 1; Пневмопатрон - 1; Підлокітники - 1 комплект; Ролики - 1 комплект; Гвинти для монтажу - 1 комплект; Інструкція з встановлення - 1;
Гарантія 24 місяці

Просмотренные товары