Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Парта GT DS-1901 Light Blue 4820241171019

Артикул: 84218
уточняйте

Варианты: Блакитний

  • уточняйте
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

GT DS-1901 - це ергономічна парта з екологічно чистих і безпечних для здоров'я матеріалів. Виріб можуть використовувати діти різного віку, так як його висоту та інші параметри можна налаштувати під певні вимоги. У робочій поверхні немає гострих кутів, що додатково підвищує безпеку для дітей, які навчаються, читають і малюють за партою.

Серія DS-1901 представлена ​​моделями в двох варіантах забарвлення - блакитному і світло-рожевому. Це дозволяє вам придбати парту, яка сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам. Завдяки лаконічному дизайну виріб гармонійно впишеться в інтер'єр, ставши відмінним доповненням для кімнати дитини.

Ергономічність

Парта GT моделі DS-1901 являє собою багатофункціональний і ергономічний виріб. Висоту стільниці можна в будь-який момент відрегулювати під зріст дитини. Крім того парта оснащена механізмом, який дозволяє трансформувати робочу поверхню в мольберт. Для цього достатньо змінити кут нахилу стільниці від 0° до 45° і зафіксувати її в обраному положенні.

Модель має надбудову з полками, де зручно зберігати книги, розміщувати канцелярське приладдя, встановлювати світильники і так далі. Тут також знаходиться підставка для книг, яку можна приховати під полицею в разі необхідності, після чого вона стане практично непомітна для очей.

У виробі є два висувних ящика: один знаходиться під робочою поверхнею, а інший - з лівої частини парти. Перший оптимальний для зберігання ручок, олівців та іншого канцелярського приладдя, а в другому можна зручно зберігати книги і зошити.

Парта оснащена роликами, які не дряпають підлогове покриття і роблять переміщення DS-1901 зручнішим. Спеціальні опори надійно фіксують виріб на одному місці, виключаючи його випадковий зсув в процесі експлуатації.

Зносостійкість

Парта GT DS-1901 виготовлена ​​з довговічних матеріалів високої якості. Стільниця, полки і ящики виконані з деревоволокнистих плит середньої щільності (МДФ). Стіл має ідеально рівну поверхню, стійкий до різного роду механічного впливу і зносу. Це екологічно чистий і гігієнічний матеріал, який відмінно зарекомендував себе в меблевій індустрії. Парти з МДФ відрізняються довговічністю, міцністю і високою стійкістю до дії вологи.

Міцні металеві ніжки забезпечують виробу додаткову надійність, так як метал не схильний до корозії, зносу, а також механічних навантажень. Колеса і механізми DS-1901 тривалий час зберігають свої експлуатаційні характеристики навіть при постійному використанні.

Матеріали не тільки стійкі до зносу, але і прості в догляді. Вологого прибирання досить, щоб без зусиль видалити забруднення з робочої поверхні, полиць і ніжок парти.

Основні характеристики
Серія DS-1901
Тип Парта
Матеріал поверхні МДФ
Матеріал ніжок Метал
Мольберт Є
Кут нахилу робочої поверхні 0° - 45°
Надбудова Є
Ящики 2
Підставка для книг Є
Наявність коліс Є
Регулювання висоти стільниці Є
Вага 56,45 кг
Колір Блакитний
Габарити парти
Висота парти 91-121 см
Висота надбудови 45 см
Висота стільниці 46-76 см
Ширина стільниці 120 см
Глибина стільниці 65 см
Додатково
Додаткові характеристики Товщина столешниці: 25 мм
Комплектація  
Гарантія 24 місяці
Штрих код 4820241171026
Розміри упаковки 3 коробки: 125x68x16,5см; 68x55,5x26,5см; 65x38,5x6,5см.
Вага упаковки 66,8 кг

Просмотренные товары