Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Парта GT DS-1801 Wood/Gray 4820241171033

Артикул: 84217
уточняйте
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Парта-трансформер GT Racer моделі DS-1801 - це багатофункціональний виріб для дітей різного віку. Висоту стільниці можна змінити відповідно до зросту дитини. Також парта оснащена надбудовою з полками, висувними ящиками, а робочу поверхню можна нахилити і зафіксувати під обраним кутом.

Парта виконана в лаконічному дизайні та приємних оку кольорах, тому підійде для розміщення в кімнаті практично з будь-яким інтер'єром. Під час виготовлення виробів використовувалися екологічно чисті та якісні матеріали. Завдяки цьому модель DS-1801 безпечна для дітей, відрізняється простотою в експлуатації і довговічністю.

Коліщатка не дряпають підлогу під час переміщення виробу в інше місце. Парта не має гострих країв, а у стільниці закруглені кути, щоб додатково убезпечити дитину.

Ергономічність

При необхідності парту GT DS-1801 можна не тільки відрегулювати по висоті, але і трансформувати в мольберт. Для цього у виробі передбачений механізм, що дозволяє нахиляти робочу поверхню під кутом від 0° до 45°. Завдяки цьому дітям буде простіше тримати правильну поставу, так як книги і зошити будуть розташовані прямо перед ними і під потрібним кутом. Щоб ці предмети не падали зі столу при його нахилі, на робочій поверхні передбачений спеціальний бар'єр.

Парта оснащена надбудовою з полками, де діти можуть зберігати різні предмети, необхідні їм для навчання, малювання і так далі. Полки, як і стільниця, виготовлені з МДФ.

Модель DS-1801 має два висувних ящика, куди діти зможуть складати різні дрібниці, канцелярське приладдя, зошити та інше. На ніжках парти передбачені ролики і опори. Перші дозволяють зручно переміщати виріб по кімнаті, а другі - надійно фіксують його на одному місці.

Зносостійкість

МДФ - це матеріал з чудовими зносостійкими якостями, тому він добре зарекомендував себе у виготовленні меблів, в тому числі й в дитячих партах. Модель DS-1801 довгий час зберігає свої експлуатаційні характеристики завдяки міцності, стійкості до вологи і опору механічному впливу. Ніжки виготовлені з металу високої якості, який має стійкість до ударів і зносу. Всі механізми надійні і довговічні, а також зберігають функціональність навіть при активному використанні.

Використані при створенні GT DS-1801 матеріали відповідають вимогам безпеки і екологічності, що застосовуються до дитячих меблів. За партою легко доглядати, достатньо звичайного вологого прибирання, щоб прибрати забруднення.

Основні характеристики
Серія DS-1801
Тип Парта
Матеріал поверхні МДФ
Матеріал ніжок Метал
Мольберт Є
Кут нахилу робочої поверхні 0° - 45°
Надбудова Є
Ящики 2
Підставка для книг Немає
Наявність коліс Є
Регулювання висоти стільниці Є
Вага 56,4 кг
Колір Сірий
Габарити парти
Висота парти 107-137 см
Висота надбудови 61 см
Висота стільниці 46-76 см
Ширина стільниці 120 см
Глибина стільниці 65 см
Додатково
Додаткові характеристики Товщина столешниці: 25 мм
Комплектація  
Гарантія 24 місяці
Штрих код 4820241171033
Розміри упаковки 3 коробки: 125x68x16,5см; 68x55,5x26,5см; 65x38,5x6,5см.
Вага упаковки 59,3 кг

Просмотренные товары