Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Парта GT DS-1703 Blue 4820241171040

Артикул: 84193
уточняйте

Варианты: Синій

  • уточняйте
  • уточняйте
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Парта GT DS-1703 - це ергономічний виріб, оснащений двома висувними ящиками, підставкою для книг, налаштуванням і функцією нахилу робочої поверхні під кутом до 45°. Стільниця має закруглені кути, тому безпечна і призначена для дітей різного віку. При необхідності ви можете змінити висоту парти. Сидіти за такою партою зручно і комфортно, тому дитина не буде втомлюватися і зможе сконцентруватися на навчальному процесі.

В основній шухляді можна зберігати різні канцелярські приналежності, які можуть знадобитися дитині, наприклад, під час навчання або малювання. Ящик зліва більший за розміром, тому в ньому можна зберігати книги, зошити та інші габаритні речі.

Дана модель має сучасний дизайн і представлена ​​в декількох кольорах - синьому, блакитному і рожевому. Це дозволяє вам підібрати функціональну парту моделі DS-1703 практично під будь-який інтер'єр дитячої кімнати, в якому виріб буде виглядати презентабельно і гармонійно.

Ергономічність

Дитячу парту GT DS-1703 можна відрегулювати, змінивши висоту стільниці спеціальним важелем. Якщо вона буде відповідати зросту дитини, він зможе комфортно розташувати лікті й тримати правильну поставу.

Поверхню столу можна нахилити і зафіксувати під кутом від 0° до 45°, трансформуючи виріб в мольберт. Це дозволяє дитині зайняти зручну і комфортну позу, що допоможе сконцентруватися під час роботи за партою. Щоб зошити або альбом не падали зі столу при його нахилі, на робочій поверхні передбачений спеціальний бар'єр.

Виріб оснащений зручною надбудовою з полками, на яких можна розмістити зошити, лампу, рамку з фотографіями і багато іншого. Також над робочою поверхнею знаходиться підставка для книг, яка практично непомітна в складеному положенні. Під стільницею знаходяться два висувних ящика. Вони збільшують робочий простір, так як у дитини з'являється додаткове місце для зберігання канцелярського приладдя та інших предметів.

Ніжки в моделі DS-1703 оснащені роликами і опорами. Завдяки колесам ви зможете легко переміщати виріб по кімнаті, а опори надійно фіксують парту на одному місці.

Зносостійкість

Стільниця, надбудова і висувні ящики GT DS-1703 виготовлені з екологічно чистого МДФ. Цей матеріал стійкий до природного процесу гниття деревини, легко переносить вологу і перепади температур. Вироби з нього безпечні для здоров'я дітей, завдяки чому вони стануть оптимальним вибором для розміщення в дитячій кімнаті.

Ніжки парти виконані з високоякісного металу, який відрізняється довговічністю. Матеріал стійкий до механічного впливу, а також легко піддається чищенню від забруднень і пилу. Колеса міцні і зносостійкі, а також не дряпають підлогу під час переміщення парти в інше місце.

Основні характеристики
Серія DS-1703
Тип Парта
Матеріал поверхні МДФ
Матеріал ніжок Метал
Мольберт Є
Кут нахилу робочої поверхні 0° - 45°
Надбудова Є
Ящики 2
Підставка для книг Є
Наявність коліс Є
Регулювання висоти стільниці Є
Вага 54,2 кг
Колір Синій
Габарити парти
Висота парти 88-118 см
Висота надбудови 42 см
Висота стільниці 46-76 см
Ширина стільниці 100 см
Глибина стільниці 65 см
Додатково
Додаткові характеристики Товщина столешниці: 25 мм
Комплектація  
Гарантія 24 місяці
Штрих код 4820241171057
Розміри упаковки 3 коробки: 125x68x16,5см; 68x55,5x26,5см; 65x38,5x6,5см.
Вага упаковки 55,3 кг

Просмотренные товары