Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Парта GT DS-1603 Light Pink 4820241171118

Артикул: 84192
уточняйте

Варианты: Рожевий

  • уточняйте
  • уточняйте
  • уточняйте
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Дитячі парти GT DS-1603 - це екологічно чисті та безпечні в експлуатації меблі. У виробах передбачені різні механізми, наприклад, для зміни висоти стільниці, а також трансформації столу в мольберт. Додатково передбачені шухляда, підставка для книг, а також надбудова з полками.
Парти виконані з МДФ з покриттям, які не тільки міцні, але і роблять робочу поверхню абсолютно гладкою.
Моделі представлені чотирма кольорами: блакитному, рожевому, світло-блакитному і світло-рожевому. У виробів приємний і стильний дизайн, тому вони будуть гармонійно виглядати в кімнаті як хлопчика, так і дівчинки. Парти доповнюють інтер'єр приміщення і не вибиваються з нього.

Ергономічність
Парта моделі DS-1603 - це функціональний предмет дитячих меблів, який має кілька варіантів регулювання. Виріб оснащений зручним висувним ящиком-органайзером, в якому дитина зможе розмістити все необхідне: фломастери, олівці та інші канцелярські приналежності. Ящик висувається плавно і не має загострених кутів, тому безпечний і надійний в експлуатації. Над стільницею передбачена надбудова з полками. На ній можна розмістити книги, глобус, годинник, настільну лампу і так далі. Вона виготовлена ​​з МДФ із захисним покриттям.
Робоча поверхня регулюється по висоті за допомогою зручного важеля збоку від парти. Завдяки цьому стільницю можна відрегулювати відповідно до потреб та зросту дитини. Механізм надійний і простий у використанні, а також довговічний, тому справно працює навіть при постійному регулюванні висоти стільниці.
Стільницю парти можна нахилити, перетворюючи таким чином поверхню парти в мольберт. Максимальний кут нахилу - до 45° і регулювання відбувається газліфтом. Для додаткової зручності у виробі DS-1603 передбачена підставка для книг, яка влаштована в надбудову і знаходиться над робочою поверхнею парти.

Зносостійкість
Робоча поверхня моделі DS-1603 виготовлена ​​з МДФ. Ці плити середньої міцності мають відмінні показники надійності та довговічності, тому легко витримують активну щоденну експлуатацію.
Металеві ніжки виробу міцні, стійкі до зношування, а також оснащені колесами. З їх допомогою парту можна легко переміщати по кімнаті, якщо в цьому виникла потреба. У робочому положенні опори ніжок впираються в підлогу, тому виріб не ковзає по покриттю і не дряпає його.
При виготовленні DS-1603 використані матеріали стійкі до перепадів температури, вологи і різних механічних впливів. Парти прості в догляді, а більшість забруднень можна легко прибрати вологою ганчіркою, без застосування очищуючих засобів.

Основні характеристики
Серія DS-1603
Тип Парта
Матеріал поверхні МДФ
Матеріал ніжок Метал
Мольберт Є
Кут нахилу робочої поверхні 0° - 45°
Надбудова Є
Ящики 1
Підставка для книг Є
Наявність коліс Є
Регулювання висоти стільниці Є
Вага 41,35 кг
Колір Світло рожевий
Габарити парти
Висота парти 88-118 см
Висота надбудови 42 см
Висота стільниці 46-76 см
Ширина стільниці 98 см
Глибина стільниці 68 см
Додатково
Додаткові характеристики Товщина столешниці: 25 мм
Комплектація
Гарантія 24 місяці
Розміри упаковки 2 коробки: 105x68x20,7см; 64x57x12,5см.
Вага упаковки 44 кг

Просмотренные товары