Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Офісне крісло GT X-W182 Gray 4820241173877

Артикул: 85489
уточняйте

Варианты: Сірий

  • уточняйте
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Серія крісел для офісу GT RACER X-W182 вигідно виділяється лаконічним, стильним дизайном. Для створення даного виробу використовують тільки якісні матеріали, які добре протистоять механічним пошкодженням.

Необхідно відзначити стримане оформлення крісла. Відсутність зайвих деталей робить цю модель універсальною та дозволяє поєднувати з будь-яким оформленням інтер'єру. Спинка повторює контур хребта, створюючи для нього правильну підтримку та знижуючи навантаження.

Ергономічність

Будова даного крісла продумана таким чином, що навіть за умови тривалого використання не з'являється відчуття дискомфорту. За це відповідає s-подібна спинка з підтримкою в області попереку. Також, у цій моделі є підголовник, який легко регулюється, створює підтримку для м'язів шиї та робить процес використання виробу ще більш комфортним.

Підлокітники регулюються по висоті, для підвищення зручності вони широкі й мають м'які накладки. Регулювання висоти сидіння відбувається за допомогою стандартного механізму Gaslift євростандарт. Людині потрібно лише натиснути на важіль, щоб поміняти висоту крісла відповідно до свого зросту. Також, є механізм Anyfix.

Зносостійкість

Рама даного крісла зроблена з нейлону, хрестовина металева. Це одні з найміцніших матеріалів, які мають високу стійкість до механічних впливів і гарантують довгий термін служби.

Для обшивки використовується сітка, завдяки чому забезпечується хороша циркуляція повітря і на кріслі комфортно сидіти навіть в жарку погоду. М'яке сидіння наповнене пінополіуретаном, він пружний і швидко повертає первісну форму. У комплекті з кріслом поставляють всі необхідні деталі для зборки, а тому цей процес не віднімає часу.

Основні характеристики
Серія X-W182
Матеріал наповнювача Пінополіуретан
Тип Офісне крісло
Конструкція основи Хрестовина з роликами
Сидіння М'яке
Спинка Нахил спинки від 90° до 120°
Матеріал оббивки Сітка
Підлокітники 1D
Матеріал підлокітників Пластик з м'якими накладками
Підголівник Регулюється
Максимальне навантаження 150 кг
Механізм гойдання Anyfix
Регулювання висота сидіння Механізм газлiфт Євростандарт
Матеріал рами Нейлон
Матеріал хрестовини Метал
Діаметр основи 62 см
Кількість коліс бази крісла 5
Вага 19 кг
Колір Сірий
Висота мiн. 117 см
Висота макс. 135 см
Габарити крісла
Висота підлокітників 18,5-27,5 см
Висота сидіння 44-53 см
Висота спинки 72 см
Глибина крісла 56,5 см
Глибина сидіння 50 см
Ширина крісла 69 см
Ширина сидіння 49 см
Ширина спинки 45,5 см
Додатково
Додаткові характеристики Регулювання нахилу і висоти підголівника.
Комплектація Спинка - 1; Сидіння - 1; Хрестовина - 1; Механізм - 1; Пневмопатрон - 1; Підлокітники - 1 комплект; Ролики - 1 комплект; Гвинти для монтажу - 1 комплект; Інструкція з встановлення - 1;
Гарантія 24 місяці

Просмотренные товары